Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Friday, February 12, 2010

Mood Mendung

Banyak pulak kerja menjelang cuti ni. Aku pulak masih dalam mode mendung idea nak bina design pun ala la je la huhu... Baru lepas shooting ambil gambar tangan semata-mata. Sekali satu bahagian my ofis kena beri kerjasama. Bagus betul kan ngahhahaa... Aku gelak dalam paksaan je ni. Nak jengah-jengah blog kengkawan pun mood aku tipis betul... Masuk jengah muka je nak hulur2 salam takde mood. Sungguh kurang sopan. Nantilah kawan-kawan aku tinggalkan komen kat blog korang. Setakat ini aku xde mood. Sempatlah jugak melawat blog-blog beberapa teman tadi. Berapa kali ngulang takde mood tu. Ayat pengulangan yang tidak bernas.

Petang karang kalau takde aral kami sekeluarga akan berangkat pulang ke kampung. Dah berbulan rasanya tak balik kampung ni. Kali terakhir pada bulan 11 rasanya. Aku ni memang ada masalah ingatan kurang pikap la. Asyik lupaaaa je, haiyeee....

Khabar gembiranya Puan NurKN dah menerima kiriman hadiah dariku. Happy mood. Tapi 4 lagi bungkusan dalam perjalanan. Mintak-mintak cepatlah dorang semua terima hadiah masing-masing. Kesian lak kena tunggu lama lepas raya cina baru terima kan. Pakcik-pakcik posmen pun nak bercuti gak huhu... Yang merungsingkan satu bungkusan masih menunggu alamat pemiliknya. Owh Puan Dp, harap-harap dapatlah segera dia hubungi kami. Sayang je hadiahnya akan terlepas ke tangan orang lain. Tapi kalau memang dah bukan rezeki dia nak buat macam mana kan. Maybe sudah tersurat ia rezeki peserta lain. Tapi dalam tempoh ini aku tak nak bagi harapan pada peserta-peserta yang lain. Biar masa je akan tentukan.

Aih... tolong! Meter mood aku kian lama kian jatuh... Berikan sesuatu yang boleh naikkan semangat aku semula.

8 comments:

chugie said...

alahai.. cikwansteady, jangan lah ilang mood.. ceria2 selalu k. Ni nak cuti panjang ni.. balik kg mesti best n tenang je.. anyway, selamat bercuti2 ye..

Wansteddy Tales said...

yeah... mood cuti blm smpi lagi. nnt dah punch kad baru leh joget :P

e.l.i.s.s.m.i.e said...

semoga mood mendung awan kelabu tu cepat-cepat menghilang laa yer :)

[-suziey-] said...

la nape mendung..ceria2 la..nnti idea nk design banner ilang..

Wansteddy Tales said...

thanx eliss... mendung kian berarak masalahnya dtg pulak kerja menimbun ayaiya... fening2. plan nk balik awal rini dh jd kelam kelibut. tolonggg!!!

Suziey... fening diriku... rs nk pecah kepala kui3... er.. bukan banner suziey, poster design. hrni job bina poster sekali dpt nah hambik 3job. fenat makcik. nak meronda blog ke blog pn curi2 masa sementara tgu save work, gigih nk menziarah kui3... sayangnya xsempt nk tngl komen utk semua.

nza said...

Hepi holidy...best gitu dpt blk kg...brhati-hati dijln raya ye.....

i z z a said...

sama la kita mood mendung..xde perasaan nk design ape2..jengah blog mmber pn 2 3 kali bru leh komen..xde mood punya psl la nih

Wansteddy Tales said...

k.nza.. thanx. happy holiday utk k.nza n famili juga. seronk bw anak berjln musim cuti2 ni :)

izza... akak kat kg ni xde mood nk berblog. lbih pd nk tumpu pd famili cewah2. blk kerja nnt akan diaktifkan semula mode blogging :P