Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Thursday, February 4, 2010

name my baby contest

Contest ini dianjurkan oleh Ida dari blog senari biz. Syarat contest ini sangatlah mudah jadi rugi sangat kalau tak joinnya. Bagaimanapun aku bukanlah seorang yang kreatif menamakan baby. Nama anak sendiri pun makan dua minggu selepas dilahirkan barulah buat keputusan. Apa lagi nak menamakan baby kawan. Lagilah cerewetnya aku memandangkan nama ini digunakan untuk contest XD

Baby Gurl:
Zara Hafiya maksudnya Puteri yang sangat baik

Baby Boy:
Zahirul Haq maksudnya Pendukung hak


Kedua-dua nama ini kombinasa pangkal nama Ida dan suami yakni huruf H dan Z. Hadiah menarik menanti. 1pc Babyland Cloth Diaper (Plain Color/printed - depend pada pilihan pemenang). Sungguh teruja? Nak join contest best ni? klik sini. Jom join beramai-ramai!

Aku teruja dengan contest ini sebab ada gambar Damia selaku model. Posing bersama hb Ida. Tocey Ida, glamer hakak (punya anak XD).

8 comments:

i z z a said...

comel nama tuh..yg penting maksudnya baik kn

wan senari said...

slm.. thanks for joining.. dah terjah.. cute nama tu.. maksud pun cun..

wansteddy said...

thanx izza n ida. bnyk jg nama cantik2 tp xmatch pulak utk dwi gabungan. tp k.wan tertngl nk letak muhammad. lebih afdal utk ank lelaki kan.

yantz-yeem said...

bih kurang cam nama aku bg nih...hehehehe....XD tu apa???

wansteddy said...

woish manade... nama pilihan aku lebih merdu disebut kui3... samanya tang HZ je. Yo la dah mak ayah dia nama camtu anak2 follow lah kan3...

XD tu tanda happy mood la. camni :) lain bentuk je. nampak x mata kelip2 mulut senyum lebar tu. kui3...

Ijan said...

seronoknya pilih2 nama anak ni. hai..ijan bila ntah nk kwen.hihihi

Natasha said...

nak jugak pappercraft tuh:( hwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

wansteddy said...

ha ijan... agak2 smpai seru tu segera2lah kawen n timang baby kui3... jangan3... fokus study dulu. bina kerjaya baru fikir famili. wah! hakak bagi neshat ala2 mak mertua kassim selamat pulak kui3...

k.tash... buleh3! sila rujuk harga di petak komen ngahhaaaa... agak2 kalau buat bisnez papercraft tu laku dak? org len nk bisnez kita pn berangan nak bisnezzzzz....