Nuffnang

Wednesday, February 17, 2010

Pemenang Pampers4Free

Seperti yang dijanjikan olehku sebelum ini. Seandainya kami (aku dan penaja Giveaway Pampers4free) tak dapat hubungi Puan DP. Dan sekiranya beliau juga masih tak berjaya hubungi kami. Maka hadiah yang telah disediakan untuk beliau akan dipindah milik kepada peserta berikutnya.

Mungkin memang sudah tersurat bahawa hadiah ini akan dimiliki oleh peserta yang lain. Harapanku dan my penaja, Puan DP tidak kecewa. Kami pun tumpang kecewa jugak sebab masa yang diperuntukkan untuk tuntutan hadiah dah melebihi jangka masa yang ditetapkan.

Sukacita dimaklumkan pemenang Mini Hamper untuk
Giveaway Pampers4free ialah:
Chugie

Diharapkan Peserta yang lain tidak kecewa juga. Cabutan ini dilakukan oleh Kak Sari my sweet penaja. Jemput-jemput bertandang selalu ke blog beliau. Dan blogku jua :)

4 comments:

Ain said...

tahniah untuk chugie...

1st taim tengok hadiah tak dituntut...hehehe...

Wansteddy Tales said...

Sudah rezeki Chugie. Kalau tersuratNya begitu kan ;)

chugie said...

alhamdulillah.. rezeki baby fatin ni.. time kasih pd tuan umah dan pd yang memilih saya.. tq so much!

Wansteddy Tales said...

sama-sama. cabutan ni dibuat oleh k.sari sebab gift CD tu ditaja oleh beliau. Nanti chugie tgu gift dr kedua2 pihak yep ;)