Nuffnang

Monday, March 29, 2010

Aina : "Wedding Contest"

Contest ini ditaja oleh Aina dari blog super cute Aina Chika. Cik Aina bakal melangsungkan perkahwinan. Apakah jenis hadiah yang perlu diberikan kepada bakal pengantin ini? Kalau aku, aku pilih wall plaque ini....

Setakat ini dah 5 orang kawan dah menerima wall plague seperti di atas dariku. Selain aku hadiahkan sempena conway (contest/giveaway) tajaanku tahun lalu, aku berikan juga kepada teman-teman yang melangsungkan perkahwinan. Boleh diletakkan di pintu masuk rumah.

Wall plaque ini ini diperbuat daripada porselin. Bentuknya kukuh dan unik. Aku sukakan renda-renda disekeliling wall plaque ni. Nampak macam gaun english style baby. Terhias juga dengan jambangan bunga di sisi. Sangat romantik dan sesuai untuk pengantin baru.


Jom beramai-ramai memeriahkan contest ini.
Klik sini untuk join.

5 comments:

Cik aiNa said...

comel kak..nak letak kat pintu bilik..hehe

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

sweet and sooo cute

Wansteddy Tales said...

kan... akak pn suka sngt smpi sngp cari jauh2 semata2 utk kwn bru kawin. tp utk dri sndiri xbeli2 lagi. hohoho

zanna... ada dua jenis satu kecik satu besar cm cth dlm entry ni. tp yg keciknya cepat habis. bestnya wall plaque ni bahan porselin. cute utk new wed :)

unlisted_one said...

Good luck dear. alahai, i dah kawin, kalau tak, ada harapan lagi nak dpt plague yg comel tu..hehe..

Wansteddy Tales said...

hohoho nia... insya'allah kalau xde aral saya buat giveaway. myb juz myb hadiahnya wall plaque tu??? hehe