Nuffnang

Tuesday, March 30, 2010

Jom Kaching with myLook!

MyLook
Apa itu MyLook? Ia merupakan “new search engine”. Dalam BM maknanya tempat nak cari sesuatu info melalui internet. Senang citer macam yahoo dan google. Sebelum ni kita kenal dua sistem carian ni saja sebab dorang ni paling femes. Jadinya kalau korang nak mencari suatu maklumat dalam internet. Apa kata beralih pada MyLook pulak.

Sambil-sambil korang gunakan sistem carian ni, boleh promotekan nya sekali tak kiralah dalam blog, twitter ataupun facebook. Sekali orang klik nombor refferal korang... kaching! masyuk income. Apa nak dikata? Tak nak untung segera sambil goyang kaki ke? Apa lagi... jom la join. Tak susah pun. Cuma klik sini...


Korang cuma isikan alamat email dan password korang. Siap! Tak perlu panjang cerita nak register segala mak nenek atau ditendang keluar sesuka hati. Simple is not pimple. Orait...

Dalam sehari cukup sekadar 5 carian dalam MyLook ni. Kira-kiranya begini: $0.22 per search x 5 times = $1.10 per day x 1 month = $33!

Lepas 5 carian kalau nak kembali kepada carian yahoo atau google terpulanglah sebab limit sehari 5 carian je. Tak untung atau rugi nak teruskan. Tapi pastikan setiap hari 5 carian. Wajib untuk memasukkan duit dalam akaun sendiri hohoho....

Kaching!


6 comments:

ibu_Arifa said...

mcm best jgk nih..

Wansteddy Tales said...

cubalah ibu arifa. mana tau okes. takat ni saya surf guna mylook nmpk ok je. cm google jugak. pas 5x guna kembali pd khidmat google balik hohoho...

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

nak join gak la...hu...hu...ada blog baru tak habaq mai kat kiter pun...

Wansteddy Tales said...

jom anje. saya pn teruja dgn carian baru ni. blh buat side income :)
sorry laling. bukan forgot tapi tak ingt. jom kita tukar2 link :)

iem said...

haah betullah wan,bukan susahpun just reg pastu buat search 5 kali dah dapat incomekan...

Wansteddy Tales said...

yup. senang. yg pntg confirm masyuk klu rajin surf. harap2lah. wan pn bru cube harini. kita tgk next month ;)