Nuffnang

Thursday, April 29, 2010

Gorgeous Blogger Award


Wah3... terima award superb cute dari Min a.k.a Ibu Arifa. Trimas zillion Min. Suka award ni kerana diriku sukakan pink! Hilang penat lelah berjalan merayap di PS Petaling Street tadi heheh... Jangan ditanya kenapa aku ke sana. Heheh... Itu yang dinamakan melencong penuh gaya!
Jemput-jemputlah bertandang ke blog Ibu Arifa. Perkara utama selalu buatkan aku suka singgah ke blog Min kerana suka tengok telatah puteri sulungnya yang kaletah. Cik Arifa Dalila ni sungguh cute. Pandai posing pulak tu. Sekali pandang boleh tersilap persis baby doll.
Sekali lagi, pada Min... TQVM! ^.^

2 comments:

hati - ema said...

eh..dah dapat ek..hahaha...aku pun bg gak award ni kat ko..kekeke tak pe kire pejam mate je ler

Wansteddy Tales said...

ema... blh je add 2 nama dlm penganugerah award ni hehe