Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Wednesday, April 7, 2010

Kisah sedih pagi hari

Pagi ini menitik air mata aku bacakan kisah baby Dzafri Hisyam. Inilah pertama kali melawat blog ibunya. Itu pun kerana tertarik baca entry Zanna dari blog Little Story from Little Family . Tak tahu pun apa punca kisahnya aku terus klik link. Terus melakat baca hingga hujung entry. Sedihnya... Selain kisah baby Ammar, baby Zulaikha, baby Hanna, inilah antara kisah sedih yang aku baca dalam blog.

Kehilangan anak yang dikasihi secara mengejut. Memang berat dugaannya. Tak dapat tulis panjang lebar. Aku sedang bersedih.

7 comments:

MRS. K said...

KITA PON DAH BACA KISAH ARWAH DZAFRI 2 HARI LEPAS... AL FATIHAH

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

thanks dear jengah blog zana lagi..
betul kan.....menitis air mata bc kisah dzafri tu....dalam sekelip mata mama & papa dia kehilangan cahaya dlm hidup mereka...

moga anak2 kita terlindung dari mara bahaya dan di kurniakan kesihatan yang TERBAIK.

al-fatihah buat bidadara syurga Dzafri

Asmahani said...

mmg shocking dan sangat sedih. me pun dah menitik air mata ni.

hati - ema said...

aku dah bace.... huhuhuhu..mmg sebak

Wansteddy Tales said...

mrs. K... sebak saya. bru tahu harini. ingtkan kes ni kes biasa je. rupanya bnyk kisah ibunya kena tempuhi. simpati sangat.

zanna... sekelip mata. cuba letakkan diri dlm situasi dorg tu yg buat tmbh sebak tu. doakan jugak utk kesejahteraan anak-anak kita semua, amin...

asmahani... saya yg xkenal blogger tersebut pn terasa sedih pe lg teman2 rapat beliau kan.

ema... sedih aku. on d spot tingat kat anak.

kakyong said...

kakyong pun ade baca..
kalo lah kita berada di tempat ibu dzafri tu, ntah camana lah ya..

pasni harus lebih hargai setiap detik bersama anak2...

Wansteddy Tales said...

k.yong... betul tu. dah le bebru ni wan asyik angin je dgn ank. sian dia. jarang2 jumpa asik kne marah je. malam bru leh tgk muka anak. weekend baru full time. tp masa tu la nk tdo puas2. yg anak2 menakal nk main dgn kitorg sedih la kenangkan marah anak ni. huhu... setiap saat itu emas disamping anak tercinta