Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Friday, April 9, 2010

pls VOTE 4 ME MOBS contest header


Aku telah menyertai contest bina header untuk Malaysian Online Baby Shops. Hasilnya sebanyak 7 rekabentuk header sempat aku siapkan. Dengan sukacitanya aku nak jemput kawan-kawan sekalian meng'vote' untuk aku.

Caranya anda perlu ke blog MOBS. Pilih entry# yang disukai dan tulis di dalam kotak komen di dalam entry VOTING : MOBS Header Contest - VOTE NOW !!! Pilihlah mana-mana design kesukaan anda seberapa banyak yang disukai. Pilihan anda akan menentukan pilihan top 10 seterusnya pemilihan untuk pemenang contest ini.



Entry #16


Entry #28


Entry #29


Entry #30

Entry #31



Entry #32


Entry #33



Entry #34



Sila masuk ke blog Malaysian Online Baby Shops (MOBS) untuk terus ke entry yang berkenaan. Kepada yang sudi meng'vote' untuk diriku, ucapan ribuan TRIMAS (terima kasih) untuk kalian.


Doakan kejayaanku :)

25 comments:

i z z a said...

jeles nyer nengok design2 nih..cute smuanya..sy merangkak2 blaja illustrator..hehe..hape pn x jd lagik..

fiza said...

Salam,

Wow...semua design cantik² lah, sangat kreatif, tak tau nak pilih yang mana (^_^)

iem said...

ok nnt iem gie vote..
good luck wan!!!

kakpah said...

wow... sume cantik2 ar. nanti kakpah gi vote.

Momma Mia said...

ka yg no28, 30 & 31...
maner satu nk vote ek?? good luck dear!!

Wansteddy Tales said...

fiza... trimas. kalau sudi jemputlah vote :)

Wansteddy Tales said...

izza... akak pn merangkak2 jugak. lama2 sure pro tu dik. sama2 kita asah bakat smpai terer :)

Wansteddy Tales said...

iem... thanks iem. jasamu kukenang :)

Wansteddy Tales said...

k.pah... trimas k.pah ^-^

Wansteddy Tales said...

momma mia... boleh vote bnyk2 rasanya. trimas sbb suka my design :)

miemiey said...

wah chantek2 belaka rambang mata lak..nnti saya jenguk yee....salam kenal dari saya....

Wansteddy Tales said...

salam kenal miemiey :)
jemput2 singgah blog ni selalu ;)

chugie said...

wah.. semuanye cantik2 lah.. musti awk bleh menang ni.

Adlina Husaini said...

wow weeee kreatifnya awak!!!!

Wansteddy Tales said...

Chugie... wallahualam... klu tgkkn voters ramai yg pilih actual pic jugak. saya xguna langsung act pic sbb xnk header berat. vector pn kdg2 blh berat huhu

Wansteddy Tales said...

adlina... trimas. saya design sekadar termampu :)

nza said...

Insyallah, kak nza akn vote...gud luck...chantik2 la design tu semua...

nza said...

akak dh vote jap tadi.....gud luck dik!!!

Wansteddy Tales said...

trimas k.nza :)

Sari said...

ksari dah vote ekk..gud luck dear..

Wansteddy Tales said...

trimas k.sari :)

anin said...

wau weee suke nye tgk org kretip mcm kak tedd ni..saya pasti vote utk akak

Wansteddy Tales said...

anin... trimas adikku :)

MRS. K said...

salam wan
boleh tak buatkan header macam header 31 tu untuk blogshop i?
hehehe...TQ

Wansteddy Tales said...

mrs. K... boleh je. template dah ada. tgl tukar item je hehe ^^