Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Tuesday, April 27, 2010

Senarai Pemenang Wansteddy Giveaway

Masanya untuk umumkan nama pemenang Wansteddy Giveaway. Seperti yang kujanjikan, seramai 6 pemenang terpilih secara cabutan melalui sistem random. Tak dapat tunaikan cabutan melalui anakku Damia sebab beliau di rumah. Lagipun aku sedia maklum dengan 'kerjasama' yang bakal diberi. Seboleh mungkin nak cabut undi cara adil. Jadi rasanya inilah cara terbaik. Maaf kerana ambil masa yang agak panjang untuk umumkan nama pemenang. Pertama kali aku gunakan khidmat Mr. Random. Agak jakun sikit heheh....

Pemenang akan dihubungi melalui email. Sekiranya punya link blog, aku akan jelajah ke blog beliau dan maklumkan. Harapan aku dapatlah kumpul alamat setiap peserta dengan cepat. Boleh cepat-cepat kirim kepada setiap pemenang.

Bagi tidak membuang masa... Silalah lihat hasil melalui sistem Random ini. Kepada yang bertuah, Tahniah diucapkan. Kemenangan milik anda secara saksama. Kepada yang tidak terpilih... janganlah dukacita, belum rezeki lekat dengan giveaway anjuranku. Kalau ada rezeki, aku anjurkan giveaway atau contest lagi, jemput-jemputlah sertainya. Mana tahu rezeki di kemudian hari :)



Pemenang tempat PERTAMA


Bakal menerima Poney music box, cermin hiasan,
kad kraf hasil tanganku serta kipas berhias. Tahniah3...!
Nia




Pemenang tempat KEDUA


Bakal menerima seramik wall plaque, cermin berhias,
set DIY keychain serta kipas berhias. Tahniah3...!
Dawia Honeyputri
honey_dawia@yahoo.com/





Pemenang tempat KETIGA


Bakal menerima cermin berhias Nekotama saiz (L),
set DIY Melon Tart serta kipas berhias. Tahniah3...!

Cicakgirls
cahaya.nor@gmail.com





Pemenang tempat KEEMPAT


Bakal menerima cermin berhias Cutey Cow saiz (L),
set DIY Orange Tart serta kipas berhias. Tahniah3...!
Min
menn_jitr@yahoo.com



Pemenang tempat KELIMA


Bakal menerima cermin berhias Teddy saiz (M),
set DIY Cream Cake serta kipas berhias. Tahniah3...!
Mama Aqif
arine82@yahoo.com





Pemenang tempat KEENAM


Bakal menerima cermin berhias Teddy saiz (M),
set DIY keychain serta kipas berhias. Tahniah3...!
Intan
intan_rizal@yahoo.com




Sekali lagi, tahniah kepada semua pemenang. Cepat-cepat emailkan kepadaku alamat untuk menerima kunjungan hadiah yang telah dimenangi kalian. Semoga kemenangan ini membangkitkan semangat untuk terus bergiat dalam giveaway dan contest semasa.

Kepada semua peserta Wansteddy Giveaway... Kalungan terima kasih dariku atas perhatian kalian pada blog ini. Teruskan berblog bersamaku. Andai ada rezeki, aku akan anjurkan giveaway atau contest lagi di lain kali, Insya'allah...



Terima kasih daun keladi,
jika sudi singgahlah blogku lagi


22 comments:

BUNGA said...

waaahh..bestnya hadiah.. tahniah kepada pemenang2!! :)

i z z a said...

sngguh tdk bertuah..huhu..tahniah pd yg menang

thaqif amsyar said...

wah sukanya mama aqif dapat jugak no 5..serius suka bangat..tq2 :)

chugie said...

wah.. comel2 lah hadiah tu..

tahniah pada pemenang.. espc unlisted_one.. kawan ku eheheh!

ibu_Arifa said...

terima kasih..cantiknyer hadiah ni kak wan..
TQVM :)

unlisted_one said...

Isk, alhamdulillah, syukur sgt..terima kasih byk ye Wan!
Semoga Wan sentiasa dimurahkan rezeki olehNya.

Chugie, thanks dear..hehe..

AyuArjuna BiGoshh said...

tahniah...tahniah..comelnya hadiah itu...

anin said...

tahniah ye sume..

kalah..dukacita

hati - ema said...

tahniah..best nye hadiah...

Wansteddy Tales said...

bunga, izza... KALAU BOLEH nak bagi semua hadiah :) tp confirm tak mampu huhu

Wansteddy Tales said...

mama aqif... tahniah. nantikan kunjungan hadiah yep :)

Wansteddy Tales said...

chugie... trimas. harap2 semua pemenang suka

Wansteddy Tales said...

Min... Tahniah sekali lagi, tunggu kunjungan hadiahnya yep :)

Wansteddy Tales said...

Nia... trimas doakan untuk saya juga. Tahniah sekali lagi Nia, tunggu kunjungan hadiah dr saaya. Jangan lupa emailkan alamat dan no. telifon ke email saya :)

Wansteddy Tales said...

ayu... trimas. terharu diriku :)

Wansteddy Tales said...

anin... xpe anin, moga2 ada rezky dlm contest giveaway akan datang :)

Wansteddy Tales said...

ema... trimas. harap2 derang sumer suka :)

CaDLyNN said...

bestnye hadiah2 nye...congrats pada pemenang...kene cube jaya lagi next time :)

Wansteddy Tales said...

CaDLyNN... trimas... jemput2 singgah blog saya selalu. myb akan anjurkan giveaway lagi, insya'allah...

seri said...

wow hadiah best2 belaka.......
huhu bukan rezekiku kali ini....
tahniah for the winner

Wansteddy Tales said...

seri... cuba lagi next time seri. jemput2 singgah blogku selalu :)

kakyong said...

tahniah.. semua yg bertuah..

huhuhhh, belum nampak ong lagi tahun ni,,,