Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Wednesday, April 28, 2010

Tag istimewa Blogger AWARD Friendship


Seronoknya terima award berbentuk Teddy bear ni. Punyalah gebu rasa nak pheluk-pheluk! Award comel ini diterima dari Momma Mia. Trimas Momma Mia. Terharu diriku, huhuhu.... Peluk cium jugak untuk Momma Mia.

Kerana award ini telah di tag. Maka aku perlu mengikut syarat-syarat yang ditetapkan. Sudi-sudikanlah baca tentang tag ini.

Copy Award Ini Macam Terima Grammy Award.
Sudah menempek dengan penuh jaya dan gayanya heheh...

Beritahu Siapa Dan Link Pemberi Award Ini.
Award ini diterima dari kawan blog yakni Momma Mia. Link blog Momma Mia ialah http://alinalan.blogspot.com/


Apa yang perlu dibuat??
1. Tajuk Post Korang Mesti Ada Lima Perkataan. Ada 10 Soalan, Setiap Satu Dengan Lima Jawapan.


2. 5 Name That People Call You
Wan @ Wans @ Wan H ~ panggilan sosial skolah dan waktu bekerja
Epa @ Effa ~ panggilan di rumah
Teddy @ Ted ~ teman-teman forum dan blogger
Honey @ Nie ~ manja2 dari en.hb heheh
Mummy ~ panggilan dari Damia dan en.hb


3. 5 Important Dates In Your Life
19.12.1982 (hari lahirku)
07.02.1980 (hari lahir en. hb)
24.03.2008 (hari lahir my pingces Damia)
29.03.2007 (tarikh ulang tahun perkahwinan)
tarikh-tarikh hari raya sebab boleh cuti panjang hahaha


4. 5 Things You Done Yesterday
Beli hadiah untuk pemenang Wansteddy Giveaway
Ambil gambar-gambar hadiah ~ siap buat props hahaha
Terima 2 kerja rekabentuk sekaligus, gila!
Lepak makan kat Kedai Ibu dengan ofismate ~ makan sampai berpeluh sebab panas hahaha
Order makan malam kat luar ~ lagi


5. 5 Ways To Be Happy
Melukis
Kreatif rekabentuk tak kisah la apa-apa pun yang terlintas di kepala
surf internet cari ilham dan tingkatkan mood
Menang contest. Kecik besar tak kisah asal menang
Kalau artwork terpilih dan dipublishkan kat mana-mana. Suatu penghargaan buatku!


6. 5 Favourite Movies
Monster Inc.
Spirited Away
Harry Potter series (kipas susah mati)
Twilight series
Shrek series


7. 5 Favourite Hobbies
Melukis
Rekabentuk Kraf
Berblog tanpa henti
Kumpul manga, anime dan produk cute-cute
Kumpul produk vintage design


8. 5 Favourite Places For Vacation
Jepun ~ tempat idaman
Disneyland ~ tak kisahlah dimana-mana (Hong Kong, Jepun, US...)
Itali ~ gilerkan seni bina dan seni lukis di situ
Kampung Pulau Belayar, Gerik, Perak ~ rumah mak abah
Mekah ~ dapat pergi berkali-kali lagi bagus


9. 5 Reasons You Answer The Survey
Sebab telah ditag
Pembaca blog boleh kenali aku melalui tag ini
Menambah saat-saat sibuk harini huhu
Best jugak pe sambil perah otak ni ~ aku sendri boleh pikir tentang diri sendiri hehe
Lepas tu aku pulak boleh tag orang. Itu yang bagusnya hahahaha


10. 5 Persons To Tag ~ dengan jayanya aku meneruskan kekejaman ini kepada blogger-blogger berikut (Yiiiiiheheheehhh ~ gelak keji)
K.yantz ~http://narizan.blogspot.com/ pantang tak pantang, tag tetap tag wahahahhaa
Hati Ema ~http://ema82red.blogspot.com/ blogger paling aku nak kenal hati budinya hahahaha.... jemput jawap ye Ema...
Chugie ~http://iezmierah.blogspot.com/ sebagai membalas jasanya mengtag aku dulu muhahahaa
Ieda Luv Sham ~http://iedaluvsham.blogspot.com/ nak tengok jawapan bernas dari kepala ieda pulak, confirm menarik mueheheh...
Natasha E1 ~http://www.onetasha.com/ pun sama, k. Tash ni penuh dengan idea-idea yang bikin aku terus teruja membaca. Jemput jawab tag jye K.Tash hehehe...

Lelah membaca? Kepada yang telah ditag, jemput-jemputlah tunaikan amanat ini heheh.... Beban aku dah habis yeay yeah!

4 comments:

chugie said...

huhuh.. terima kasih sebab bagi saya tag hahahaha..

tag ni sy dapat gak dr mmber lain.. so boleh lah 2 in 1 kan??

akan di update ASAP k.. hehehe

hati - ema said...

done

Wansteddy Tales said...

chugie... hehe... okes je.

Wansteddy Tales said...

ema... bagus2 hehehe