Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Wednesday, May 26, 2010

Häagen-Dazs contest

Petang tadi aku pergi ke Boulevard Mid Valley untuk tuntut hadiah sempena contest Häagen-Dazs. Seronoknya aku menang hadiah tempat kedua. Alhamdulillah. Walaupun mula-mula terima voucher Club 21 bernilai rm1500 ni buat aku terkedu, tapi hati ni melonjak jugak.

Terpaksa lawati website Club 21 ni untuk ketahui jenis produk yang boleh aku tukar beli dengan voucher ini. Mula-mula kusangkakan kedai alatan sukan, hahaha... orang jakun. Biasa beli baju kat pasar malam. Ginilah ><





Inilah senarai hadiah bakal diterima pemenang:
1 x Monthly Grand Prize
Selberan Jewellery worth RM8,000 each
3 x Monthly 1st Prize
iPhone 3GS 16GB worth RM2,490 each
4 x Monthly 2nd Prize
Club 21 Shopping Vouchers worth RM1,500 each
2 x Monthly 3rd Prize
Radley handbag worth RM860 each

Voucher inilah yang aku terima tadi. Sebabkan kameraku dah rosak, ambil sajalah dengan kamera cabuk hensetku. Asal ada.

14 comments:

mama zharfan said...

bestnya!!!! me tumpang heppi!! byk tu RM1500!!! boleh try jual kalau u nak convert to cash sbb vouchers to few pieces kan :) me kdg2 jual gak voucher hotel yg me dpt dari contest kalau me tak sempat guna :p

yantz-yeem said...

perghhhh!!!!shopping sakan la camnie...jgn lupe bli brg2 ko tau...ni lah masa nya..pe2 pown aku ucpkan tahniah beb!!!rezeki contest mencurah2...huhuhu...aku masih menunggu dgn penuh harapan mana lah tau ada yg kol ckp aku menang...yaribbbaaa...

Momma Mia said...

waaaa bestnyerrr. Tahniah

Sari said...

wan, nak ikut gi shopping ble?lately ni murah btul rezeki wan yer, bg la aura skit kt ksari..hehe

Intan said...

Tahniah!!!

Best gila tu dapat shopping :D

Wansteddy Tales said...

mama zharfan ~ saya baru tahu boleh buat camtu. boleh dipraktikkan nih. saya pn tgh pk ni apa benda nak beli. mampu ke beli smpai rm1500 tu. tp tgk2 gaya produk2 21 club ni mahal2 belaka. seram nak belinya haha

Wansteddy Tales said...

k.yantz ~ hurm... nmpknya merasa jugaklah nnt aku berbelanja mahal utk diri sndiri. klu harapkan duit sndri mmg xde la. alhamdulillah rezeki. senang sikit hati ni :)

xpe kak. pelan2 ada rezeki ko nnt tu insya'allah.

Wansteddy Tales said...

mommaMia ~ trimas ^^

Wansteddy Tales said...

k. Sari ~ boleh.... jomlah k.sari. wan doakan k.sari jugak dimurahkan rezeki satu famili ^^

dlm hati tgh mendung ni ada hikmahnya. alhamdulillah.

thaqif amsyar said...

wah...sgt best..shopping smpi rm1500 sape nak kasi kan..tahniah..shopping jgn tak shopping..bila lagi nak rasa barang mahal kan :)

Wansteddy Tales said...

Intan ~ trimas. saya tgh pening nk tukar VC dgn apa. handbag kot. sbb handbag sedia ada ku ini... tahap pergi pasar malam punya wuwu

Wansteddy Tales said...

Ena ~ trimas >< tgh ushar2 nk beli apa hadiah utk diri sndri hehe

QuEeN Of 2 Heroes said...

tahniah kak! x pernah lg merasa menang contest2 cenggini...best tu...dpt shopping... :p

Wansteddy Tales said...

nadia ~ trimas dik. hehe. sedang survey online nih ;)