Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Wednesday, May 26, 2010

Häagen-Dazs contest

Alhamdulillah menang tempat hadiah anjuran Häagen-Dazs. Walaupun masih was-was dapat nombor berapa. Aku dengar jugak dengan jelas Cik Catherine sebutkan tadi aku dapat nombor berapa. Tapi nak lagi bagus aku pergi dulu pejabat beliau tuntut hadiah. Kalau maklumkan kat sini tapi tak sah lagi menang nombor berapa kan buat malu je hehe...
Contest tu cuma perlu sertakan resit aiskrim Häagen-Dazs bernilai rm40 saja. Kendian perlu tandatangan Häagen-Dazs. Aku awal-awal dah tak menaruh harapan tinggi kat contest ni sebab aku memang tak pandai reka tandatangan. Bila terima berita hari ini yang buat aku terharu sungguh. Benarlah kata orang tiap2 kejadian yang menimpa kita akan ada hikmahnya. Mungkin aku diduga cara begitu tapi dibalas rasa manisnya dengan begini. Alhamdulillah...
Itulah pertama kali aku rasa aiskrim mahal jenama Häagen-Dazs. Kalau tak kerana contest ini sampai sudah aku tak merasa gamaknya. Kalau dah terima keputusan muktamad aku maklumkan dalam blog yep.

Berita ini mengubat lara hati

10 comments:

ieda said...

tahniah..moga hadiahnya juga besar..

mama zharfan said...

congrats wan!! ni mesti menang GP ni :) so memang u pun kaki join contest yg nationweide based rupanya...me masukkan ur blog dlm list of my geng comper lah..senang nak exchange apa2 latest news on contest :)...anyway, wan, contest father's day secret recipe u join tak? best hadiahnya...

AyuArjuna BiGoshh said...

congrats...wah mesti menang handbag...sangatlah syokk

::Mamalyna:: said...

wah wann...tahniah, saya tak penah makan eskrem tue...huhuhu

Izan Ishak said...

wan..tahniah..tahniah!!

Wansteddy Tales said...

ieda ~ trimas ^^

Wansteddy Tales said...

mama zharfan ~ hehe... juz voucher 21 club je. alhamdulillah rm1500 dlm tangan. okes gak tu. boleh tukar2 info. saya ni jenis xpilih contest. masuk je asal ada. tp ikut jenis produk jugak. klu mahal sngt atau xguna sngt produk tu saya xjoin gak. contest ni kira rezky terpijak. mmg xtaruh harapan menang pape ^^

Wansteddy Tales said...

ayu ~ hadiah tempat kedua voucher ayu. alhamdulillah ><

Wansteddy Tales said...

mamaLyna ~ saya itulah pertama kali rasa. sikit je rasa pun. yg perabihkan hb. saya kurang skit mkn aiskrim ni. tp sundae mcD insya'allah boleh perabih hehe

Wansteddy Tales said...

izan ~ trimas izan ><