Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Thursday, May 20, 2010

"imanina cute give away"

Last minit join giveaway ini. Aku telah ditag pada hari ini oleh Eily aka Bionic Women. Trimas Eily ><

Comeynya baby ni! Geram aku nengoknya ><. Giveaway ini dianjurkan oleh Emacupcakes. Jemput singgah ke blog beliau untuk maklumat lanjut tentang givaway ini.

Gambar-gambarku semua dalam DVD kat rumah, kalau last minit camni memang tak sempat nak godek-godek pic baru. Ambil je la mana yang ada. Himpunan familiku dengan adik-adikku, famili jugak kan ><

Aku tag giveaway ini pada:

K.Yantz

Ema Red

Chugie

K. Sari

K. Nza

Sori tak sempat tinggalkan link sekali. Aku dapat fikirkan nama-nama ni je dalam masa seminit ahaha nak cepat punya pasal. Harap-harap kalian yang telah ditag sempat join givaway ini yep ><>Tarikh tutup harini! Tu pasal aku agak kelam kelibut ni huhu... Jom sertainya beramai-ramai. Korang yang tidak ditag aku pun jemputlah join, maaflah aku tak dan nak taip semua nama. Sori sangat-sangat ><


klik sini untuk join><

No comments: