Nuffnang

Friday, May 21, 2010

Menang hadiah tempat ketiga 2x

Alhamdulillah menang dua hadiah tempat ketiga. Contest Double Joy dianjurkan oleh 7-Elevan. Satu namaku dan satu lagi drawing atas nama en.hb. Tak pasti lukisan yang mana yang menang sebab aku sertai banyak penyertaan. Nama adik beradik aku pun aku taruk sekali ><

Kalau berkesempatan aku akan upload semua lukisan penyertaan contest tu dalam entry baru. Kena cari card reader dulu. Gambar ada dalam henset ^^'

8 comments:

chugie said...

WAH.. TAHNIAH!!

mama zharfan said...

congrats dear!!!! best tu menang hadiah apa yer? me last year menang contest 7-11 (menang hadiah utama, tp tak de rezeki nak menang Grand Prize) tp syukur and happy sgt2 sbb antara kemenangan me yg paling besar tu...
apa2hal pun tahniah yer..and me excited nak tgk ur winning entry (lukisan ker?)

ibu_Arifa said...

tahniahlah kak wan.. ku mmg sanggat bangga dgn bakat kak wan ni..always :)

Wansteddy Tales said...

chugie ~ trimas awak >< khabar gembira utkku harini. happy tahap gedik2 dah tadi hahaha

Wansteddy Tales said...

mama zharfan ~ trimas mama ><

alamak segan lak nak gtaw menang apa. hadiah tempat ke 3 peruntukkan utk 28 pemenang. maka setiap seorang dptlah hadiah yang.... so so ^^'

cek rm188 seorang wuwuwu... kalau dpt grand prize rm10,888 cek besar ^^. Tapi xde rezeki. pemenangnya wanita melayu. tabik spring pd beliau ^^ sure superb designnya.

yup contest melukis sempena chinese new year atau valentine's day ><

nnt saya letak entry dlm blog. lukisan saya xseberapa pn hehe

mama zharfan said...

eh, oklah tu RM188 x 2 kan? rezeki :) one of my comper friends (nama hassiemah) menang 2nd prize so dpt RM888 :)

anyway, masa last year contest yg me menang tu GP hadiah keta, lelaki melayu yg menang...and masa i sembang2 dgn dia, dia ckp tu kali ke 2 dia menang kereta, 1st time menang keta contest petronas...so lucky tp memang pro comper lah dia tu...

Wansteddy Tales said...

ibu arifa ~ trimas min ^^ kata2 min menaikkan semangat hakak ><

Wansteddy Tales said...

mama zharfan ~ kwn saya pn jenis peng'contest tegar. selalu gak menang hadiah besar2. pg luar negara bagai. dgn dia bru saya tahu cara2 nk menang contest luar ni. ada mcm2 tips pulak. siap ada forum lagi khas utk dorg2 ni. tp saya xtahu link forum dorg. segan nak tanya. sbb saya kena faham. peng'contest tegar ni pn ada tips utk menang contest. selalunya dorg suka berahsia hurm...