Nuffnang

Thursday, May 20, 2010

MY WISH GIVEAWAY::503020

Rugi besar la aku rasa kalau tak join giveaway ini. Pertama kerana giveaway ni mudah. Kedua kerana kita boleh pilih sendiri jenis hadiah yang kita suka dalam harga dari Rm 20 ke Rm50. Dan ketiga kerana aku yang design badge untuk K.Yantz ni. Kohkohkoh! ehem, promosi diri sendiri sket hahaha... Jangan mare ar k.Yantz ><

Aku nak hadiah teddy bear berharga dari rm20 ke rm50. Mana-mana pun takpe. Yang penting teddy bear. Kalau dapat teddy bear bersaiz setinggi aku, lagi aku suka! Selamat berjaya untuk diriku ^^

Tarikh tutup pada 30 May 2010
Jom beramai-ramai kita memeriahkan giveaway ini.

4 comments:

deela~ said...

nk join gak... caner?

Wansteddy Tales said...

owh lupa nak letak link. sep baik ingtkan hehe. kena oter balik entry ni ><

ini linknya: http://narizan.blogspot.com/

unlisted_one said...

hehe,..dah agak Wan mesti nak teddy bear. Good luck dear!

Wansteddy Tales said...

nia ~ ini kes tak reti dah nak pikir apa haha...