Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Friday, June 11, 2010

Blogspot berubah gadget

Ketika berblog tadi mesti korang perasan perubahan kat Blogspot kan? Aku sebenarnya tak perasan sampailah member opis bagitahu haha...


Kalau korang tengok gadget-gadget korang hilang jangan panik. Klik Back to Blogger, anda akan kembali kepada keadaan gadget asal.


Beberapa kali aku cuba-cuba gadget baru ni, memang hasilnya superb! Tak perlu dah aku nak download layout-layout segala. Boleh ubah sendiri dalam blog sendiri. Senang-senang.... Tapi masalahnya, mungkin kerana ia masih baru. Bila cuba-cuba tak sampai lima minit internet hang! Aduyai... Belum pun habis geledag gadget baru ni. Masuk kali ni, dah 5 kali aku kena sign in blog ni. Haih...
Tak sabar nak tunggu gadget ni stabil. Nak ubahsuai bentuk blog sikit. hehe...

8 comments:

maszmadi said...

salam kenal,

hm, x try lagik gadget bru tur.. tkut la, fobia kalu blog asal ilang.. hehe

Wansteddy Tales said...

maszmadi ~ salam ><

gadget blog myb xhilang tp jadi carca marba skit kot sbb gadget ni masih baru.

saya bnyk x cuba2 td problemnya internet cepat hang. myb servernya blm stabil. wallahulam ^^'

jemput2 singgah2 sini selalu maszmadi ><

Hati Ema said...

ooo dah try dah ni.... tapi mase dia masih lagi dlm Blogger In Draft lagi...

kakyong said...

wans,
dah berbulan2 dah gadget ni ade..
kakyong guna utk blog yg 1 lagi..
even yg kakyong-bloggerlist tu pun guna template design blogger..

QuEeN Of 2 Heroes said...

x cuba lg...tp kat blog sy xde la tab tu..huhu

Wansteddy Tales said...

Ema ~ camne aku boleh lmbt tahu pasal tutorial ni hahaha... kan dah agak jakun bunyiknya ><

Wansteddy Tales said...

K. Yong ~ baru kutahu. macam manalah tiap blogger tu dpt xsama waktu yeh? confuse2 hahaha...

Wansteddy Tales said...

nadia ~ xlama lagi ada kot. hakak pun baru terima gadget ni jumaat lepas. rupanya org lain dah berbulan dapat, ciz! hahaha