Nuffnang

Friday, June 4, 2010

Give Away "Cayang Ibu"

Giveaway ini dianjurkan oleh Emma86. Giveaway berakhir pada 30 Jun 2010. Sila klik link untuk ke blog emma86.


Gambar-gambar ini diambil ketika bercuti di Kuala Terengganu yang indah. Kalau imbas kenangan bercuti disini pasti aku senyum-senyum gembira. Memang seronok bercuti di sana.

Dengan sukacitanya aku tag rakan-rakan blog berikut
untuk ikut serta giveaway sweet ini:

9 comments:

thaqif amsyar said...

hehehe mama aqif dah join GA ni :) apapun tq tag ..eh2 akhirnya letak jugak gmbr damia ye tuk GA :)

chugie said...

ok.. nanti bila free kita join tau!

Hati Ema said...

ok..roger

Wansteddy Tales said...

ena ~ join saja2 je ena. taruh harapan takde sbb guna pic lama. confident kalah hahaha... xde smgt juang lngsng ><

Wansteddy Tales said...

chugie ~ okes chugie, good luck dear, wishkan awal2 ><

Sari said...

adoi wan, mcm xder harapn jer nk msuk sbb xder pun gmbar cenggitu kat dlm stok...anyway tq tag akak ek..

Wansteddy Tales said...

k.sari ~ xpe kak. bila seru nk join contest pic anak tu dtg joinlah kak ye. mcm wan. ikut dan je hehe...

Wansteddy Tales said...

ema ~ wish ema good luck ><

Emacupcake said...

tq for joint..gud luck..