Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Friday, June 4, 2010

Give Away "Cayang Ibu"

Giveaway ini dianjurkan oleh Emma86. Giveaway berakhir pada 30 Jun 2010. Sila klik link untuk ke blog emma86.


Gambar-gambar ini diambil ketika bercuti di Kuala Terengganu yang indah. Kalau imbas kenangan bercuti disini pasti aku senyum-senyum gembira. Memang seronok bercuti di sana.

Dengan sukacitanya aku tag rakan-rakan blog berikut
untuk ikut serta giveaway sweet ini:

9 comments:

thaqif amsyar said...

hehehe mama aqif dah join GA ni :) apapun tq tag ..eh2 akhirnya letak jugak gmbr damia ye tuk GA :)

chugie said...

ok.. nanti bila free kita join tau!

Hati Ema said...

ok..roger

Wansteddy Tales said...

ena ~ join saja2 je ena. taruh harapan takde sbb guna pic lama. confident kalah hahaha... xde smgt juang lngsng ><

Wansteddy Tales said...

chugie ~ okes chugie, good luck dear, wishkan awal2 ><

Sari said...

adoi wan, mcm xder harapn jer nk msuk sbb xder pun gmbar cenggitu kat dlm stok...anyway tq tag akak ek..

Wansteddy Tales said...

k.sari ~ xpe kak. bila seru nk join contest pic anak tu dtg joinlah kak ye. mcm wan. ikut dan je hehe...

Wansteddy Tales said...

ema ~ wish ema good luck ><

Emacupcake said...

tq for joint..gud luck..