Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Thursday, June 3, 2010

Hadiah contest Baby Gap ~ Women's Weekly

Alhamdulillah menang contest BabyGap anjuran majalah Women's Weekly bulan Mac 2010. Sebenarnya aku dah lupa tentang contest ni. Contest ni mintak buat apa pun aku dah lupa. Mungkin cuma taruk gambar anak? Atau mungkin contest isi borang je? Aku betul-betul tak ingat bila kawan pejabat tanya jenis contest ni. Yang maklumkan ini kawan pejabat jugak. Syukurlah. Sesuatu yang gembira setelah lama aku pendam duka.
Terima kasih pada penganjur. Setakat ni, belum ada apa-apa makluman dari pihak penganjur. Sebabkan inilah pertama kali menangi contest sebegini, aku jadi blur. Nak kena tunggu penganjur hubungi aku dahulu atau aku yang kena hubungi dorang? Jakun lah pulak kurasakan.

6 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

wan, die either htr kupon kat mag atau sms...ccngrats ya

mama zharfan said...

nak call pun ok
nak tunggu surat from them pun ok
me menang cute kids (my ariff pic) bln april, tp sampai ari ni tak dpt surat...nak kena call jugak akhirnya ni rasanya...me dpt hamper follow me kids worth RM250
congrats yer wan!!

Wansteddy Tales said...

ayu ~ itu la saya pun ingt2 lupa gitu jugak. majalah tu tah kemana saya cmpak. bukan baca cerita pn amik isi borang contest je haha

Wansteddy Tales said...

mama zharfan ~ tahniah!
saya masih tak tahu jenis hadiahnya. mmg blur habis ni psl contest ni. apa2 pun xpelah. dpt nama naik menang pn dah cukup happy hehe

sis shuhada said...

tahniah3.
sy pernh dpt hadiah menang peraduan drypers. dh lama join smpai dh xingat lgsung, tiba2 sampai je parcel. bila buka, baru ingat balik.

anin said...

hee tahniah kak wan..nak baik2 ngn akak laa hahah