Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Tuesday, June 15, 2010

Potret ~ Baby Dini


Lukisan ni dilukis atas permintaan K.Yantz mamanya Dini. Gambar Dini tu sangatlah sweetnya dengan senyuman manis dan kilauan mata jernih. Bila dijadikan potret, aku buat sedikit penambahan hiasan kepala dan pakaian untuk Dini.

Lukisan ni dibuat dalam masa tak sampai setengah jam. Dalam bilik mesyuarat. Betul. Tengah boring-boring dengan ceramah dalam mesyuarat tu, aku ambil masa terluang lukiskan gambar Cik Dini ni. Maafkanlah tulisan aku yang senget benget tu haha...

4 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

cantik la wans...kalo luis gambo balqis pun tantek kan...hye...tangan saya ni tak sekretif tangan wan...

Wansteddy Tales said...

anje ~ trimas... tu kira tak detail sebab lukis pun sekejap sngt. tp ok la sbb bukan buat atas tujuan biz pun haha...

yantz-yeem said...

eh ada muka dniku...wekekek..

Wansteddy Tales said...

k.yantz ~ ko nak artwork ni bawak mai thumb drive ke meja aku hehe