Nuffnang

Friday, July 16, 2010

Cake Mania

Game ini dalam bentuk bersiri:

Aku memang penggila game arcade dan jenis time management. Antara game yang jadi kegilaan aku selain kelompok The Sim 2 dan 3. Aku suka sangat game siri Diner Dash dan Cake Mania. Tahap giler game dah la kalau mulakan semula. Jadinya bila ada-ada je game baru masuk pasaran aku buat-buat pejam mata. Malas nak ambil tahu.


Tapi pagi ini aku tergugat dengan iklan game baru Cake Mania. Semenjak aku tinggalkan dunia game, rupanya dah makin mencanak banyaknya game-game kegilaan aku di internet dan pasaran.

Selalunya aku akan download dulu dalam website. Main dan tengok dulu perjalanan game. Kalau menarik, aku sanggup cari torrent tak pun belilah kat kedai jual game. Tapi sekarang aku dah malas nak beli kat kedai. Aku main je la sampai tamat waktu tutorial game yang didownload tu. Kalau tak berhenti dalam masa sejam boleh je capai 12 ke 20 stage. hehe...


Aku suka download game kat sini:

2 comments:

nuraarin-life said...

game cake mania yg dalam gambar ni yg mana satu yer? banyak sgt versi, tapi nampak best

kalau nak main free pun boleh gak? ada websitenya

Wansteddy Tales said...

Nuraarin ~ ini game terbaru. judul terakhir dalam sirinya. saya pn belum cuba lagi tengah download trial game hehe...