Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Thursday, July 1, 2010

Hadiah ~ Painting Da' Rainbow Giveaway

Masuk je blog aku terima ucapan tahniah dari MommaMia. Terkedu kejap kenangkan contest yang mana aku join dan terpilih sebagai pemenang tu. Rupanya contest dengan banner budak cute nak capai pelangi tu. Yeay! Tahniah untuk diriku dan kepada semua para pemenang!
Giveaway ini dianjurkan oleh Sparkle dari blog
Ramai sekali pemenangnya. Aku sungguh teruja melihatkan hadiah yang bakal diterima pemenang. Macam-macam ada. Penganjur memang pantas buat keputusan dan sediakan hadiah. Belum pun ada alamat pemenang, hadiah dah siap berbalut. Tunggu nak letak alamat dan poskan saja. Sungguh bagus. Terima kasih kepada Sparkle dan hb kerana sudi menganjurkan giveaway best begini.

Senarai pemenang GA ini ialah:

Kak Ngah
~azza~
Cheq Tun
adda
dark sengal
zahidah dihaz
sofiahb
shidasyakirin
tqah
Kak Hema
Kak yong
cik Puan Akish
illafira
BUNGA
wansteddy tales
eda~ejai
izan cute
FANA
ctnurkhijah
zhet
~L.O.L.I.P.O.P.~
nana
Epy Ain
Asfzlily
Rosilah
aku gadis biasa
tiefazatie
Dan pemenang hadiah misteri
Miszsyalala
Ucapan terima kasih sekali lagi kerana memilihku sebagai salah seorang pemenang. Jemput kalian kunjungi blog Sparkle yang berkisarlah tentang kisah keluarganya.

Sungguh senang hatiku hari ini!
Yea... yeah!

11 comments:

Ain said...

tahniah wan....

ain pun ada tengok result ni tadi....

fatin hanani said...

taniah :D

Wansteddy Tales said...

Trimas Ain ><
Ain pun menang ya? tahniah ><
moga murah2 rezeki selalu.
xsangka senarai pemenangnya ramai betul.

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wahhhhhhhhhh
tahniah
saya pun menang satu contest nanti bolehla saya war2kan kalau betul2 menang & dapat hadiah hehe

~suNshiNe~ said...

congrats..murah rezeki..

chugie said...

tahniah wan.. rezeki tu!

hadiahnye pun comel2 je kan?

Momma Mia said...

heheh tahniah2. suka tengok kawan2 yg kenal menang contest/GA nih...
semoga dimurahkan lagi rezeki wan. Amin!!

Wansteddy Tales said...

Baby ~ saya suka buat satu hadiah satu entry. kiranya macam penghargaan kepada penganjur haha... dpt hadiah saguhati pun beria buat entry. saya ni jenis sensitif. terharu menang hadiah hahaha

Wansteddy Tales said...

sunShine ~ trimas. moga cik sunShine jugak dimurahkan rezeki, amin...

Wansteddy Tales said...

Chugie ~ ya cute2 belaka. punyalah teruja tgknya hahaa... trimas chugie ><

Wansteddy Tales said...

MommaMia ~ trimas alin. kdg2 saya rs myb berkat kawan2 jugak yg gemar doakan kejayaan masing2. alhamdulillah rezeki kita juga di mana2 ><