Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Monday, July 19, 2010

Keputusan pemenang Wansteddy Giveaway

Masa untuk mengumumkan pemenang-pemenang utama Wansteddy Giveaway. Pemenang di tempat pertama hingga tempat ketiga. Setiap pemenang bakal menerima hadiah mengikut kategori masing-masing serta hadiah-hadiah seperti berikut:

1) Dolly Wansteddy design ~ kiriman email
2) Badge berasaskan dolly pemenang ~ kiriman email
3) Printed dolly dalam frame RAM IKEA bersaiz A4 ~ kiriman pos

Hadiah mengikut kategori:
Tahniah Ayu!




Tahniah Baby!



Tahniah Eima!



Jemput singgah di sini untuk memilih jenis dolly idaman kalian:

Jenis Wansteddy Dolly

Makluman tambahan:
Pemenang layak memilih salah satu jenis dolly Wansteddy kecuali dolly karikatur.
Pemenang hanya layak menerima satu dolly.
Permintaan dolly family tidak dapat ditunaikan
Pemenang boleh menentukan jenis pakaian dolly


Jemput para pemenang memberikan keterangan lanjut seperti nama penuh, alamat surat menyurat untuk kiriman pos dan no. untuk dihubungi serta jenis dolly kegemaran anda di email penganjur:

Tahniah kepada semua pemenang!


Dihatiku semua peserta Wansteddy Giveaway adalah pemenang. Maaf sangat-sangat sebab hanya mampu sediakan 9 hadiah untuk semua pemenang. Cuba lagi di lain giveaway anjuranku. Trimas kepada semua yang sudi menyertai dan bersusah payah mengikuti perkembangan giveaway ini. Aku sungguh hargai kunjungan kalian.
Sekadar makluman:
Keputusan penganjur adalah melalui cabutan bertuah. Tiada sebarang unsur-unsur penipuan sepanjang pemilihan pemenang. Pencabut undi terdiri dari 5 rakan pejabatku. Mereka bukan blogger dan mereka tidak mengenali semua senarai nama peserta. Justeru tiada isu pilih kasih di dalam urusan cabutan bertuah ini ya. Aku memang dah pastikan pencabut undi hanya dikalangan rakan-rakan yang boleh dipercayai.
Trimas kerana sudi memeriahkanWansteddy Giveaway!

27 comments:

mama zharfan said...

congrats to all winners!! ayu tu one of my comper buddies tu :)

me dh lama giller tak menang lucky draw based GA/contest :P

♥MAMA♥ said...

waaaaa comey bangat itu dolly ;-) congrats seme pemenang,hihii tahniah buat eima juga ye ;-)

.::Ge3bJiB::. said...

ala... xmenang...
congrats pada yg menang

Wansteddy Tales said...

.::Ge3bJiB:: : tak perasan ye entry pasal keputusan giveaway ada 3. terpaksa asingkan ikut kategori. Ge3bJiB menang hadiah hadiah saguhati sayangku. sila semak entry keputusan kedua hehe... tahniah dik. nanti saya singgah blog beritahu secara personal ><

Wansteddy Tales said...

Mama zharfan ~ itu la. saya pejam mata je bila kawan2 pilihkan nama. saya ambil pic pastu cari kawan lain. hehe... lucky draw saya pun susah nk dpt huhu.... trimas ikut memeriahkan my GA suziey. sedang merancang contest base on slogan pulak >< hehe

Wansteddy Tales said...

MAMA ~ trimas >< kalaulah boleh sediakan lebih hadiah kan lebih meriah ><

fiza said...

Congrats to the winners (^_^)

Izan Ishak said...

tahniah kepada semua pemenang..!
dolly wan mmg cun2 semuanya~~

azura samsuddin said...

tahniah utk sumer pemenang...

AyuArjuna BiGoshh said...

wahhh..alhamdulillah...
rezeki hari ini...

terima kasih wan...hadiah itu begitu comey...

~Nur Finie Afnie~ said...

waahh..tahniah kepada pemenang giveaway..
saya mmg tak bajet jadi winner pun..
tapi len kali kalo wansteddy ada bajet lebih buar GA lg.. sonok pulak join2 contest..dpt cari kawan2 di alam maya yg baru..

gewecun said...

tahniah kepada suma pemenang!!!!

kakyong said...

tahniah kpd semua yg menang..

Momma Mia said...

congrat kpd semua yg bertuah...

tiefazatie said...

tahniah pada pemenang..jeles la xdpt..hihi..=p

ibu_Arifa said...

tahniah kpd semua pemenang :)

Nigina said...

tahniah untuk pemenang... :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

waaaaaaaaaaa..
tak sangka ada rezeki saya lagi
smlm bagitau amana
melompat2 dia sebab dapat buku lagi

alhamdulilah........

Wansteddy Tales said...

Fiza ~ tahniah pad Fiza jugak ><

Wansteddy Tales said...

izan ~ trimas izan ><

Wansteddy Tales said...

azura ~ trimas sudi memeriahkan my GA azura. next time saya anjurkan lagi jemputlah join yep ><

Wansteddy Tales said...

Ayu ~ Tahniah! Nantikan kunjungan hadiah yep ><

Wansteddy Tales said...

Finie ~ insya'allah rezeki pasti datang. Saya pn susah nk menang GA tp join jugaklah bg memeriahkan GA kawan2 hehe bonus kalau menang + tmbh kawan ^^

Wansteddy Tales said...

gewecun
k.yong
alin
ifa
min
nigina

Trimas kerana sudi memeriahkan my GA. insya'allah akan adakan GA lagi. jemputlah join nnt yep ><

Wansteddy Tales said...

Baby ~ Tahniah! Nantikan kunjungan hadiah yep ><

::Mamalyna:: said...

tahniah buat pemenang...

eima said...

TQ wansteddy ...
sbb tgn u pilih i .. yeay ...

TQ ♥mama♥