Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Wednesday, August 25, 2010

Header baruku

Dalam kelibut kabut kepala ni sempat lagi aku bikin header sendiri hehe... Patutnya awal Ramadhan lalu aku dah buat header ni, tapi asyik bertangguh je sampai lupa.

Hari ini sambil-sambil tunggu save artwork bikin sekali header ni. Cantik tak cantik gasaklah. Asal masuk konsep bulan Ramadhan ni. Masih awal nak buat header sempena raya. Dah dekat-dekat nak cuti nanti, kalau rajin aku bikinlah baru hehe... Takde kerja buat kerja.

9 comments:

MRS. K said...

bestnye pandai design header ni.. bila2 masa leh tukar ikut tema perayaan! hehehe

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

cantek..
talented betul wan ni ek..
gune software ape ekk?

chugie said...

cantik!!

wan ni, buat pe je mesti cantik dan comel je tau!

tangan kreatif betul.

mummy_ayu said...

bestnye...pandai buat header cun..leh tukar ikut musim gitu..nanti tukar hari raya punya la yer..best!!!

Wansteddy Tales said...

mrs. K ~ ikut mood jugak >< amik je template sedia ada xcipta vector baru. sndri pnya blog wat simple2 je hehe

Wansteddy Tales said...

leily ~ trimas, biasa2 je >< saya biasa design guna adobe illustrator. a. photoshop pn okey cuma utk header jenis gambar betul ^^

Wansteddy Tales said...

Chugie ~ trimas >< biasa je chugie copypaste dsgn sedia ada je ^^

adianiez AIDA said...

cantik!!!

Wansteddy Tales said...

Aida ~ Trimas yang >< kerja malas2 je tu ><'