Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Wednesday, August 11, 2010

Won Jacker contest!

Alhamdulillah, rezeki awal ramadhan. Baru dimaklumkan oleh kawan, aku menang peraduan JACKER. Syukur... Walaupun cuma menang hadiah saguhati tapi berbaloilah sebab menang jugak.


Senarai hadiah

Pemenang akan dihubungi melalui pos. Jemput klik sini untuk ketahui senarai pemenang: Senarai pemenang contest JACKER.

Bakal hadiah milikku


Aku ni memang tak pandai rekacipta tandatangan. Sendiri punya pun aku rasa tak cantik. Apa lagi untuk contest-contest macam ni. Tapi ini kali kedua aku menang contest yang perlukan tandatangan. Contest Haagen Dazs dulu memang aku menang besar. Alhamdulillah dapat vocher Club 21 RM1500.00, boleh borong pelbagai produknya tapi sampai sekarang aku belum tukar apa-apa lagi barang dengan voucher tu. Cerewet benar hehe...

19 comments:

eima said...

alhamdulillah .. rezeki yg mashuk ...

Ain said...

tahniah wan....

menarik jugak hadiah tu...

mama zharfan said...

best jer hadiah tu wan :) congrats!! wah, voucher Rm1500 belum redeem ker..boleh buat beli hadiah utk raya tu :P

Wansteddy Tales said...

eima ~ trimas eima, alhamdulillah...

Wansteddy Tales said...

Ain ~ klu dpt warna pink lagi menarik! hehe tp xkisah la apa2 kaler pn janji smpai ke tgn ><

Wansteddy Tales said...

Mama Zharfan ~ trimas >< hadiah kecil je. xsangka pulak bnyk betul hadiah yg ditawarkan. ingtkan satu persatu je per kategori. insya'allah kene redeem b4 raya. lewat2 kang ada yg terlepas terus huhu

CaDLyNN said...

bestnye..ape tips utk menang?
huaaa...bestnye..congrats!!!

maslinamansor said...

Taniah... wah, dapat ipod. Mashyuk...

AcuRose said...

wah best nye..
rezeki bln pose lak ni..
tahniah wan..

Wansteddy Tales said...

Cadlynn ~ jujurnya kalau contest2 signature ni mmg saya taram je. sbb xpandai sign TT huhu... tp my tips kalau nk join TT contest, cuba tambah gadget roduk dalam tandatangan tu. mcm kerepek jacker ni berasaskan ubi kentang kan. saya tmbh elemen kartun kentang bg nmpk menarik. wallahualam. saya bnyk gak isi borang, tak tau TT yg mana terpilih :P

Wansteddy Tales said...

maslina ~ trimas... kalau dapat kereta exora tu lagi indah haritu! hahahhaa.... berangan sekejap!

Wansteddy Tales said...

AcuRose ~ alhamduillah... moga2 bulan ramadhan ni turut buka ruang besar rezeki utk wan dan keluarga serta rakan2 semua, amin...

yantz-yeem said...

woittt happy lor...huhuu aku aim LCD x dpt waaaa...:( xde rezeki...huhuhu..terpakso lah gne duit sendrik bli tv baru huhuhu...

Sari said...

tahniah wan, rezeki ramadhan tu..moga gud luck lagik..
anyway selamat menyambut pose utk wan sekeluarga yer..

Wansteddy Tales said...

k.yantz ~ aku target kereta ezora! ahhahahaaaa...

Wansteddy Tales said...

k.sari ~ trimas k.sari >< semoga ramadhan ini membawa keberkatan pd kita semua

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tahniah 1000x!!!
moga semakin berjaya dan menang manyak2 lagi!!

adianiez AIDA said...

best nyer, wan.
aida pernah sekali jek menang contest walls kot 3-4 tahun lepas. dpt la USB. masa tu USB memang ler hot. tak mcm sekarang, USB memang da ganti disket.

CatlinaFly said...

tahniah!wah rezeki ramadhan nih