Nuffnang

Thursday, September 30, 2010

Samsung U-nivez CONTEST!

Perasan tak badge kat sidebar atas kiri anda? Cuma klik like anda secara automatik boleh join contest ni. Mudah sangat, cuma perlu cari banyakkkkk kawan untuk ikut like facebook anda. Pastu korang boleh semak ranking korang ditangga ke berapa. Seterusnya boleh memenagi hadiah-hadiah anjuran Samsung yang superb best! Tak nak percaya? Semak hadiahnya di bawah... Bestttt!

Proses nak join contest ni mudah je. Kang mulakan dengan step berikut (cara aku):

1) Like kawan korang kat facebook yang join contest ni. Secara automatik korang ditarik masuk dalam ranking contest ni.

2) Klik kat icon pink: Broadcast Yourself Now! Mungkin ambil masa sikit nak loading. So korang pergi makan kopok dulu, jangan tutup link tu nanti rugiiii xdapat join contest ni.

3) Follow je step mudah seterusnya.

4) Pastu korang boleh promote diri korang melalui badge like kat blogspot. Nak tarik lebih kenalan, buatlah entry. Dorang tak cadangkan pun, aku yang mengatal nak buat hehe...

5) Seterusnya gunakanlah usaha gigih anda tarik seramai mungkin rakan anda untuk menge'like diri anda. Siap....

Walla! Kalau menang jangan segan beri 10% hadiah kat aku hahahaa... Tak dapat laptop pinknya dapat iphone jadilah.... wahahahaa.... Bajet menang besar!

Jangan berlengah lagi. Jom join contest ni. Ingat... Lagi ramai kawan anda lagi hebat rank anda! Pastikan anda seorang popular untuk sertai contest ni. Aku tahu aku tak popular, demi support member gigih join jugak kui3...

Nak join langsung tak susah, klik like kat sidebar atas kiri tu yep. Jom support kawan-kawan kita!

10 comments:

mama zharfan said...

bg me, susah nak menang kalau based on like kat FB..sbb ramai yg pro bab2 like kat FB ni...like jing2 tu sampai dpt title FB queen..

Wansteddy Tales said...

mama zharfan ~ itu le... tau dah hakikat tu sbb kwn dlm fb pn berapa kerat je. tp supot k.ayu wan klik je la alang2 tu ikut sekali klh mng tu xkisah kekeke... tp kwn k.suziey tu mmg expert n kreatif ek >< best tgk hadiah2 dia

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku plak kena block lah fb kat ofiz..weekend memang susah nak online..huhuhu

kakyong said...

wans,
nampak cam senang tp rasa tak terlawan kalo bab2 like FB ni.. sbb dah jrg buka FB.. rasa mcm nak pencen jer dgn FB ni... wuhahahaha.... anyway thanks for inviting.. all the best.. kalo usaha tentu boleh kan...

ieda said...

nanti saya buat ek...bz sikit pagi2 ni.

Wansteddy Tales said...

e.l.i.s.s.m.i.e ~ ic... xpe kalau ada masa leh la join.

Wansteddy Tales said...

k.yong~ betul tu k.yong, wan pn xberapa suka contst base on voting ni. penat nk tgu org tlg vote kekeke

Wansteddy Tales said...

ieda ~ g.luck k.ieda ><

AcuRose said...

ok wan..roger n out.
nnti acu clik dan like..like wan wokey.. ;)

Sari said...

tq ajak akak join..bab ranking ni rasanya awai2 dah tewas sbb kwn kt fb pun brpe kerat jer..lain ler klau join game kat fb mcm mafia war ke, farmville ker, msti tahab ribu2 punya kwn..tapi utk support kwn2 no hal punya la...gud luck tau wan..