Nuffnang

Monday, October 25, 2010

Contest oh contest


Banyak benda aku nak menulis tapi aku takde mood langsung nak mengarang. Sejak sabtu lepas aku asyik biarkan je blog ni bersawang. Mood berblog aku agak suram baru-baru ni. Nantilah ada mood sikit aku update contest-contest baru.

Pastu aku terfikir. Apalah aku ni asyik update pasal contest je. Dah macam blog promote contest jadinya. Tapi kenang balik okeylah juga. Sedikit berbakti pada kawan-kawan yang jarang online surf apasal contest ni kan. Sambil-sambil aku join tu bolehlah ajak kawan-kawan blog join sekaki. Berkongsi itu lebih baik dari makan sorang-sorang. kohkohkoh...