Nuffnang

Saturday, October 30, 2010

Hari minggu bukan masa untuk bersantai

Mood aku kembali dalam standby mode. Tengok-tengok blog aku, tengok pengunjung pun suam-suam kuku je nak singgah, malas nak menulis. Aku tutup blog. Malas nak buat entry baru. Nak-nak pulak internet bermalasah. Dan bila server kong gini mulalah nak terbit kata-kata sakti dari mulut ini. Dari aku panas-panas hati baiklah aku jadi mak yang baik layan anak sehari suntuk. Ambil masa terluang buat design, kemas seluruh rumah, layan Mek Damia dan baca manga. Dah lama aku tinggalkan hobi membaca mangaku itu. Rasa dah tua sangat dah ni.... huhu....

1 comment:

♥♥syahadah♥♥ said...

kadang kala kan ted akupun nak tutup blog...tp kau jgn tutup blog ko babe...