Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Saturday, October 9, 2010

Harry Potter and the Deathly Hallows

Poster dan banner Harry Potter and the Deathly Hallows dah dikeluarkan. Bakal hiasi pawagam sekitar anda menjelang filem ini ditayangkan di Malaysia nanti. Bagi yang belum pernah tengok contoh poster HP filem baru, bolehlah tinjau di sini. Kali ini setiap watak dipisahkan dan dibahagikan setiap seorang dalam sebuah poster. Suka dengan setiap picca. Watak disolek selekeh sesuai dengan jalan cerita untuk filem ke-7 ini. Sumber picca diambil dari The Leaky Cauldron.

Siri Poster




Severus Snape

Voldermote

______________________________________________

Siri Poster kedua:


Boleh ketahui seluruh watak dalam Siri Filem Harry Potter di sini: Wikipedia

4 comments:

misyamissyou said...

ntah kenapa suke poster dulu2..tp muke Voldy tu..menakutkan gak..rindu nak dive in gosip2 pasal HP..

Wansteddy Tales said...

misyamissyou: setuju. poster dlu mmg cun grafiknya. myb yg ini cuma teaser poster sbb tu dorg split ikut karektor. join la forum HP dik, kat situsgela update ada. akk dah lama retired, penat nk kejar dunia chat dorg. baca je dr jauh n update dlm blog pulak :P

misyamissyou said...

hoho kak..sy pun sbnrnye dah retire..sejak lepas DH lg..kecewa jap sbb couple h/hr xjd..akak tau kan shipping war tu..haha..DH pun sy bace skali je..kalau yg lain, belas kali kak.. :P

ade jugak jenguk2 forum..sy join the snitch..tp forum tu kdg senyap kdg busy..so sy pn kdg2 je masuk bace2..ne leh tgl kak..hehee

Wansteddy Tales said...

misyamissyou ~ ic... xtau pn psl forum tu. tp boleh jugak baca timba info aru :) akk pn xberapa gemar buku yg last. awal cerita dia slow sngt. plot pn mcm dah terumbang ambing. bnyk berkisar kat satu tempat je dgn emosi yg buat kita ikut tension :P harap2 flm dia best la.

info baru akak dpt tau JK nk buat uku HP baru. tah bila release tak tau :)