Nuffnang

Saturday, October 9, 2010

Mamypoko Contest

My Cutie Baby & Career Bear Photo Contest

Jom join. Hadiah yang ditawarkan sangat lumayan. Sertailah sekarang! Mana tahu rezeki anak anda jadi penghias kalendar 2011 nanti! Syarat penyertaan:

1) Perlu beli produk Mamypoko atau Sofi produk bernilai RM50 dalam satu resit.
2) Hanya boleh menggunakan resit Carrefour.
3) Hantarkan picca anak anda bersaiz 8R
4) Terbuka untuk bayi baru lahir hingga berumur 2 tahun.

Borang contest


Sila klik gambar untuk paparan jelas



Hadiah yang ditawarkan:

Tempat pertama:
Jadi model kalendar 2011
RM500 Hamper Mamypoko & Sofy Produk
Frame foto Winnie the Pooh
Pakej fotografi untuk kanak-kanak

Tempat kedua:
Jadi model kalendar 2011
RM300 Hamper Mamypoko & Sofy Produk
Frame foto Winnie the Pooh
Pakej fotografi untuk kanak-kanak

Tempat ketiga:
Jadi model kalendar 2011
RM150 Hamper Mamypoko & Sofy Produk
Frame foto Winnie the Pooh
Pakej fotografi untuk kanak-kan

9 Saguhati:
Jadi model kalendar 2011
Hamper Mamypoko & Sofy Produk
Frame foto Winnie the Pooh
Pakej fotografi untuk kanak-kanak


Contest tamat pada 30 November 2010

7 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

sejak pakai cd dah tak beli mmammypoko...mmmm

mama zharfan said...

tp kan wan...kalau jv dgn de one ni, de one akan pujuk-rayu-paksa parents utk bayar their pakej fotografi...i know sbb dulu2 i pegi PS kat situ, asalnya nak amik yg promo, then dia mcm paksa...last i byr RM300 lebih...
ayu arjuna pun perhah kena gak..

Wansteddy Tales said...

baby ~ hehe... kawan saya pn ckp gini. saya suh dia beli satu pek je dgn harga 50 pastu tawakal. ada rezeki adalah :)

Wansteddy Tales said...

mama zharfan ~ 300!!! tak berbaloi2. kalau menang pn rs cm tertipu jugak :( penah sekali wan join contest gini amik picca damia tp nasip baik xkena paksa2 myb sbb masa tu ramai yg tgu giliran. dia pn nk cpt. tp xmenang, wan pn confident je kalah sbb masa amik pic tu, damia tido masa tu damia 4bulan. xpandai bergambar lagi (tgk kamera tu sukalah hehe)

adda said...

hmm tskleh join ni umu dysfi lebih sudaaa :)

ibu_Arifa said...

alah...anakku dah terlebih umur sudah..tak dapat nak join...waaa..waaa..

takutnyer baca apa yg mama zharfan tulis tu..main paksa2 pulak. tak mo..tak mo

ieda said...

nabila guna pampers...tapi mmg takleh join pun...dah tak baby lg dah...hehehe...