Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Thursday, October 28, 2010

Mood ke laut

Minta maaf.... mood berblog aku ke laut dalam hari ni. Puas sudah aku godek-godek kepala otak pikirkan karangan baru. Tapi tiap kali menulis idea aku terhenti kat situ pastu aku save jadikan draf dan keluar blog. Aku takde mood nak berborak hari ni. Banyak tugasan nak diselesaikan sampai rasa rungsing ni. Adeh... rajin sikit aku upload je la Youtube banyak-banyak untuk hiburan mata dan halwa telinga untuk korang nanti. Tu pun kalau aku rajin nak surf internet lagi hehe

2 comments:

SyUhAdA said...

xpe3..
cari dlu idea..
pastu bru krg..
hehe~

chugie said...

alamak.. jauhnye wan, sampai laut perginye.. nanti2 ambil mood balik ye!