Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Saturday, November 13, 2010

Sabah kami datang!

Hari ini kami akan berangkat ke Sandakan, Sabah. Yang pasti untuk beberapa hari tak bolehlah nak online dengan riang ria kecuali ada wireless di mana-mana hehe... Cubaan nak cari CC yang ada. Insya'allah kalau takde aral, boleh buat beberapa design yang sempat. Faham-fahamlah kalau bercuti di rumah keluarga. Tak termampu nak hadap kerja lama-lama macam hari kerja. Pengalaman baru, kitorang akan beraya Aidiladha buat pertama kali dengan keluarga hubby.

malaysia-airlines-b747-400.jpg

picce ini kuGooGle!

Doa-doakanlah perjalanan kami lancar dan selamat pergi dan pulang, amin...

7 comments:

misyamissyou said...

eeeee...bestnye kak..sy dh lame mengidam nak holiday kat sabah..tp lom ade rezeki lg..huhuu..moga akak enjoy holiday dgn family yep! slmat hari raye :)

dbalkis said...

saya pun baru balik sabah last week dan tak abis lagi pos cerita pasal cuti di sabah...selamat berjalan2

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil said...

Semoga selamat pegi & balik wan.. ;o) Selamat Hari Raya AidilAdha..

nza said...

selamat brangkat ke kg suami....semoga slamat dlm prjlnan...

SyUhAdA said...

salam kak wan..
besnye dpt cuti kat sabah..
syu xpenah jejak sne lg..
smoga slmt smpai di sana..
aminn~

mie said...

selamat hari raya di sabah..
heheee

AcuRose said...

Smoga selmat pegi n slmt kembali hokey..
dan selmat nyambut hari raya haji wan :)