Nuffnang

Wednesday, November 3, 2010

Update giveaway

Giveaway berlangsung hingga jam 12 malam. Esok aku akan umumkan nama pemenang bertuah. Maaf tak dapat sediakan banyak hadiah. Ada rezeki aku anjurkan giveaway baru. Apa pun kepada semua peserta. Semoga Berjaya :)

6 comments:

SyUhAdA said...

x sbr nak tggu kputusnnye..~

Wansteddy Tales said...

syuhada ~ insya'allah... moga2 syuhada bertuah, amin...

Mama Zharfan said...

moga2 bertuah kali ni--wpun me jrg bertuah bab2 lucky draw ni :p

AcuRose said...

berdebar-debar ni wan..huhu

Wansteddy Tales said...

mama zharfan ~ ada plan nk buat base slogan contest tp kenalah sediakan hadiah yg best2. xberbaloi kalau hadiah ciput dgn slogan yg susah payah org perah otak nk buat hehe... insya'allah kalau xde aral, ada rezky wan buat jugak :)

Wansteddy Tales said...

acurose ~ tadi dok ushar2 hadiah tambahan. pastu pk2 xjadi beli. myb leh buat next ga pulak. lgpn masa da suntuk. wan nk umumkn esok hehe... bz sket baru2 ni ><