Nuffnang

Friday, December 17, 2010

Bengkek BETUL!!! Adobe Illustrator bermasalah!

Ralat betul. Sepanjang pagi kerja-kerja tak sempat nak disiapkan. Masuk semula ke pejabat tengahari tadi, buka adobe illustrator CS3 tiba-tiba ada masalah pulak. Untuk pengetahuan kalian. Aku rekacipta dolly gunakan software ini saja. Tak suka dengan yang lain. Setia aku dengan ai dari mula kerja hingga kini. Tapi.... harini timbul masalah yang ini pulak. Keluar error seperti gambar di bawah: Yang malang tu, kat komputer ni aku tak install sekali adobe illustrator 10. Kat rumah tu adalah. Bengkek betul. Semalam masa tengah design-design kat software ni dah rasa ada tak kena dah. Kejap-kejap macam hang. Mungkin kerana komputer dah kian nak kiok. Geram tau. Banyak kerja aku tertangguh hari ini gara-gara sibuk menggodek komputer sepanjang petang! Cukup berbulu kalau tiba-tiba timbul masalah macam ni. Haih...

5 comments:

nba-Nur said...

Sabar ye Wan.. dugaan tu.. Jangan tension2..

Mama Zharfan said...

memang bengkek bab2 computer ni kalau tiba2 tak dpt guna ;)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

komputer tue merajuk .. dia nak restla tue hehe

nza said...

mmg tension kalu bestfriend kita tu wat hal......time tu la rasanya nk cmpak je ke longkang...hu....

KenitKu said...

terer la Wan pakai AI

i macam tikus nak baiki labu bila open AI
takdok seni langsung...huhuhuh

arts should be handle by arts people la jugak :D