Nuffnang

Wednesday, December 1, 2010

Winner Wansteddy Giveaway season 2!

Tamat sudah Wansteddy Giveaway Season 2. Aku lupa kat mana file logo badge tu aku taruk memadailah dengan design lama ni hohoho... Tahniah kepada pemenang. Takde aral dan masalah macam hari ni, esok aku upload picca hadiah pulak. Tak senonoh betul penganjur ni, pengumuman dah buat, hadiah tak publish lagi kakaka... Tapi orait la dari pengumuman dah lama dibuat hadiah tak sampai sampai berbulan hahhaa...


Pemenang terbahagi kepada pemenang utama dan pemenang saguhati. Pemenang utama bakal menerima sebuah kotak perhiasan dengan dekorasi english style. Susah nak terangkan rupa bentuknya disini. Tunggulah piccanya esok atau tunggu saja ketibaan hadiahnya :) Berikut adalah pemenang hadiah utama.... Tahniah!

Pemenang hadiah utama:

Kehelan

Seterusnya pemenang hadiah saguhati. Semua pemenang bakal menerima beberapa perhiasan serta magnet dari Sabah. Magnet ni istimewa sikit sebab bentuknya dolly mini dengan pakaian beragam kaum Sabah. Antara pemenang saguhati ialah:
Pemenang saguhati:
Sarah Ghazali, AcuRose, MommaMia,
Mama Balqis dan Nad.
(klik picca untuk tatapan lebih jelas)

Tahniah kepada semua pemenang, sila emailkan butir-butir peribadi seperti nama sebenar, alamat surat menyurat, nombor telifon kepada washifalo@yahoo.com dalam kadar segera supaya menyegerakan proses mengepos hadiah kalian.

Terima kasih kepada semua peserta yang sudi menjayakan giveaway Season 2 ni. Saya sangat terharu dan gembira dengan penyertaan semua orang.
ps: Trimas pada juri jemputan, Kak Linda yang kebetulan datang lepak kat meja. Aku paksa dia cabut semua nama pemenang hohoho... Untuk makluman kalian, nama pemenang diprint out, digunting dan dimasukkan dalam kotak sebelum digoncang-goncang dan diserahkan kepada juri jemputan cabut nama SEMUA pemenang bertuah. Tahniah sekali lagi :)

21 comments:

SyUhAdA said...

thniah kpd pemenang2~!

syu x btuah kali nie..

CaDLyNN said...

ala tak menang..huhu (buat2 nanges)
btw, congrats kpd semua pemenang~ anda mmg bertuah la~

zahidah dihaz said...

tahniah untuk semua pemenang

Whitey Mommy said...

tahniah kepada pemenang... akk... untuk sha tak de hadiah? huhuhu:P

LyNn'Azlina said...

tahniah pd pemenang....bestnya...

Kehelan said...

Salam

alhamdulillah, ada rezki saya kali nih

sy dh emel details saya tadi... harap dh terima :)

tahniah kpd yg lain juga!

haszuraidah ishak said...

tahniah buat semua yang bertuah..

chugie said...

tahniah pd semua pemenang..

x dek rezeki sy lagi lah... ummm..

cikanna said...

tahniah pada pemenang..

zianazone @ appleijo said...

tahniah kpada semua...

Mama Zharfan said...

congrats to all winners. hard luck for me :p

Wansteddy Tales said...

Syang korang semua tapi kalau nak sediakan hadiah untuk 60++ pemenang hakak kena jadi jutawan dulu la hehe... insya'allah rezki pasti tiba juga utk kalian. maaf sngt2 kalau hadiah yg saya tawarkan xbnyk.

sedang merangka contest baru. tunggu dalam tengah disember nanti yeh! smbil tu jgn lupa contest ongoing CAPTURE 20'000 lucky draw still ongoing. Sapalah bertuah tu yeh ;)

ummuabdullahsyaakir said...

Tahniah pada yang berjaya...moga murah rezeki akk selalu...boleh selalu buat GA simple macamni...heh*e

aiDieNa said...

Tahniah kepada semua yang menang!

nadratul said...

wah baru prasan :) eh eh saya ke tuu . alhamdulillah , terima kasih wan :)

AcuRose said...

walaa..
alhamdullilah menang gak acu kali ni..
pecah rekod nih...
tak penah menang GA..1st time
teruja sesgt..
nnti acu email ek.. :)
thenks wan :)

Momma Mia said...

yipeee...
alhamdulillah...
mekaseh to Wan & juri jemputan yg gojes tu
cayang uols!!
me dah email!

Soo Bakery said...

Congrats pd pemenang..Ada tgk hadiah dlm blog AcuRose,cute sgttt..Wan beli kat mana umbrella tu,Sue nak grab satu la buat collection :)

Wansteddy Tales said...

Tahniah kepada semua pemenang...

pada Sue, saya beli payung mini tu kat KK Home Deco. Tak sure doranga da jual sebuah sebuah tak. Sebab saya beli tu dalam 1 set 6 buah payung :)

Soo Bakery said...

Oh ye ke Wan..suka tgk..boleh pergi survey nnti..Anyway Wan thnaks for the info :)

Wansteddy Tales said...

Sama2 Sue :) enjoy shopping skrg KK tgh ada contest lucky draw ;)