Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Friday, December 10, 2010

Won Padan & Menang Contest ~ 1st Weekly Winner!

Berita terakhir hari ini. Dan yang paling aku suka! Alhamdulillah... aku terpilih sebagai pemenang pertama minggu pertama Contest Padan & Menang anjuran Kotex. Hadiahnya.... sebuah iPhone 3GS 32GB bernilai RM2,990!


Sebenarnya ketika bercuti di Sandakan lagi aku dah dimaklumkan oleh admin Mr. Lim berkenaan kemenangan ini. Tapi dek kerana aku malu-malu. Aku tak tanyalah aku menang tempat ke berapa. Apa hadiahnya. Dalam hati dah cukup teruja dah sebab menang diminggu pertama. Rupanya Lebih dari happy yang aku terima sebab dapat tempat pertama. Suka sangat.

My 1st iPhone... Aku memang teringin sangat nak beli iPhone sendiri. Bolehlah berblog dan hantar email tak perlu cucuk modem kan. Aku pikir, tu hanya angan-angan Mek Jenin je. Tak sangka, akhirnya aku perolehi juga apa yang aku angankan. Hanya kerana sertai contest je!

Mr. Lim yang sedang pegang henfon tu. Sangat ramah dan penyabar orangnya. PR beliau bagus. Sebab tu aku rasa happy sangat dengan kemenangan ni. Kalau dapat PR yang baik dari admin. Hadiahnya pulak sangat best itu lebih dari bonus! Trimas semua kakitangan Kimberly Clark. You all memang d best! Sempat dorang mengusik aku, suruh jual henfon tu kat dorang ahahaha....

Tada! Admin mintak aku buka kotak untuk sahkan henponnya ada. eheheh... Memang sweet. Memang slim. Memang beshhhh!

Nampak je aku rileks-rileks gitu k. Dalam hati berjoget sakan haku! ahahahha....

Picca sebelum masuk ambil hadiah. So Happy!
iPhone ni hadiah besday terbaik yang aku dapat! Yeppa!

19 comments:

honeyvsbee said...

wahhh best giler.....tahniah

UmiDAnisH said...

wahhhh,memang best la.. tahniah la erk..

wantzknight said...

pergh...saya menang iphone~
tahniah la..nt boleh pinjam..ekeke

tiefazatie said...

wah!best gle!tahniah sis!

mamaqari said...

wahhh...beshhnyer..congrats

yantz-yeem said...

oooo...patut le asyik sebut2 i-phone jek...hampesssss...pe2 pun syabas n tahniah dri aku...best x dpt phone baru...

Mama Zharfan said...

congrats wan!! sgt lumayan nilainya tu!!

nba-Nur said...

Beruntungnya dia dpt hadiah iphone tu.. Tahniah ye! Tak rugi orang rajin mcm Wan yg suka masuk contest.. Berbaloi!!

SyUhAdA said...

thniah akak...

bes gler...

~Serenity~ said...

best2..dpt fon free..hehe..congrats kak wan, u surely deserve it!!

jay.em.es said...

wa..sangat best! dah bole buat ebook tips menang peraduan ni..i will the 1st one to buy it..he

AyuArjuna BiGoshh said...

beshhhh

Wansteddy Tales said...

thanx semua... bersyukur sngt. 1st time pegang iPhone sendiri. quit jakun ehehe...

CaDLyNN said...

wah! congrats!!!!!

cikceriacorner said...

tahniah wan..bestnye..:)

Wansteddy Tales said...

trimas Lynn & k.teq >.<

sYaFiQa said...

Salam...br je jengah blog Wan. tahniah2

aiDieNa said...

Wow!! iPhone tu.. tumpang happy.. >________<

shidasyakirin said...

wah2 beshnya terus dpt hadiah besau.
baru semlm pasan contest ni kat paper. Tapi kotex memang rajin arr wat kontest kan :)