Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Tuesday, January 25, 2011

Baca & Komen Lucky Draw!

Korang suka baca blog? Suka titipkan komen dalam entry? Suka join lucky draw? Aha! Inilah masanya nak dapatkan hadiah dengan cara mudah! Jom sertai Lucky Draw dari Wansteddy!

25 hingga 31 Januari 2011
12.59 malam

Syaratnya mudah tapi pastikan kalian patuhi syarat ditetapkan:

Terbuka pada blogger dan non blogger. Lelaki dan perempuan. Tua atau muda. Yang penting komen saja. Apa saja!

1) Baca entry ini sampai habis, klik sini ---> A Magnolia Sherbet A Day to remember refreshing, and unique Fruity Taste!
2) Titipkan sebarang komen ikhlas dari kalian dalam entry tersebut SAHAJA. Sebab tu suruh baca dulu sampai habis :D
3) Tinggalkan link blog dalam entry tersebut. Kalau takde blog, boleh taruk email. Siap!

Seorang pemenang akan diumumkan pada 2 Februari 2011. Dapat umum sebelum tu, lagi besh :D Hadiah misteri menanti anda! Tunggu.....!

8 comments:

Mama Zharfan said...

tq me dh komen :) nak kena letak link blog yer..ok me buat now :)

Wansteddy Tales said...

mama zharfan ~ owh, link blog dah sedia ada kat nama xperlu taruk link dah k.suziey :D tq titipkan komen :)

tiefazatie said...

wah mau komen!@
jap ye sis.=)

mama tisya said...

jp nk bc dlu

Wansteddy Tales said...

tiefazatie ~ ok ifa ;)

Wansteddy Tales said...

mama tisya ~ silakan :D

SyUhAdA said...

bes nie..
bru perasan ada contest nie..
hehee~

Wansteddy Tales said...

syuhada ~ lucky draw je Syu. hadiah dah plan 2, 3 jenis tapi tak beli lagi. plan nk beli smlm tak sempat lak jalan2 sbb balik dr opis pn dah lambat :)