Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Friday, January 7, 2011

Chibi Kiddy Wansteddy

Rough Skecth. Dah lama plan nak publish dolly ni. Inspirasi dari my doter Damia. Tapi rambut Damia tidaklah panjang lebat begini. Rambutnya ikal dan dah pendek digunting mommynya yang tak pandai kontrol gegel pegang gunting! hahhaa...

Akan datang aku akan rebranding semua bentuk dolly aku. Salah satunya chibi dolly ala-ala skecth ini. Ada sebahagian jenis dolly dalam blog Wansteddy Studio takkan aku gunakan untuk pelanggan lagi. Pelanggan haruslah akur dengan keputusan aku demi mengelakkan kejadian tidak diingini. Dan buat masa sekarang, beberapa design dolly terkini aku lukis sendiri. Design itu akan dijadikan sebagai treadmark aku. Dan salah faham berkenaan lukisan vector aku akan terangkan sedikit sebanyak melalui kandungan entry design akan datang.
Tak ingin lagi memandang ke belakang.

6 comments:

Mama Zharfan said...

beshh and cute--semua dolly pun cute--esp dari pandangan org yg tak pandai melukis mcm me hehehe

Wansteddy Tales said...

mama zharfan ~ pndgn menilai lebih hebat lagi k.suziey! kdg2 wan suka diskus dgn customer cmne jenis dolly dorg suka. pastu jd cm kejutan tau sbb dorg ada idea lbh marvelos! tmbh skill drawing wan, mmg rasa best cmtu :D

Cute MuM said...

pasal baby dolly tue, me tak der idea lah.. sebab dolly yang wan buat semua comel.. me percaya wan 100% boleh wat dolly yang cantik untuk me..

Wansteddy Tales said...

cute mum ~ insya'allah wan tgh study dolly baby. nak lari dr design baby yg pernah wan design :D harap2 cute mum sudi beri mana kat wan yeh ;D

N@di@ said...

thumbs up tok akak memang berbakat nadia suka :D

Wansteddy Tales said...

Nadia ~ trimas dik. kena kerja keras lagi hakak ni :D