Nuffnang

Friday, January 7, 2011

My Meter Mood ~ Spoiler!

Skecth malas-malas 2 minit. Aku rasakan hari-hari mendung melambatkan pergerakan aku. Terpaksa berfikir... muhasabah diri lama-lama. Sudahnya kerja tak jalan. Meter mood jatuh. Mood join contest, mood design, mood makan pun kian ke arah negatif... Bahkan mood pergi toilet pun takde! Bayangkan... Tapi ada baiknya mood makan aku merudum. Aku dapat rasakan perubahan sikit tang perut dan punggung ni hahahah... Pastu badan rasa lebih ringan. Mungkin lemak kian berkurangan kerana kurang makan. Tapi masih terkumpul sekitar peha. Selulit susah nak tanggal. Cis!
Ada yang kata aku tak reti LUKIS?
Cheh!

10 comments:

chugie said...

cantik kartun yg wan sketch ni... i loike!!!!!!!!!!!!!!!!

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

comel arrrrrrrr

Izzatul Iman said...

wah...bagus berat dah turun...

mood me pun jatuh terjunam terus dalam longkang bila dapat tau sumting yang me harapkna tak menjadi...

same le mood kite hr ni...negative...

Wansteddy Tales said...

chugie ~ trimas chugie cayunk! :D

Wansteddy Tales said...

zAnNa@mAMaBaTriCE ~ trimas yang :D

Wansteddy Tales said...

Izzatul Iman ~ lelah rsnya bile nk start program tp stuck gara2 moody mood ni kan. adesh :(

Mama Zharfan said...

heheheh tgh moody ke wan :) moga2 cepat2 kembali ceria :) cheers!

: Ady :: said...

Wan dulu belajar amik apa.. seronok kan dapat design mendesign nie.. saya pon minat.. tapi dah belajar tak ke arah itue.. ada masa manusia nie turun dan naik dalam bermacam² cara.. mood naik badan gemuk.. mood turun badan ikut kuruih.. ok lar tu kan..
ada ghak hikmahnyer.. hehehe

Wansteddy Tales said...

mama zharfan ~ thanx akak ^^

Wansteddy Tales said...

Aidiena ~ Dulu saya study Art Design kat UiTM. boleh je teruskan kerja art ni walaupn xstudy khusus. janji kita mmg ada minat :D secara xsengaja saya berdiet spnjg mgu ni. tercapai juga azam nk slim. sikit pn jadi la hehe