Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Friday, January 28, 2011

Won Liese Product!

Harini aku pergi collect hadiah sempena sertai contest anjuran Women's Weekly magazine. Inilah pertama kali aku pergi ke ACP company sebab sebelum ni hadiah yang diterima selalunya aku suruh hubby yang tolong ambilkan bagi pihak aku. Terujalah juga sebab sebelum ni pernah pergi Blu Inc Company dan lain-lain je. Trimas pada wakil majalah Women's Weekly kerana memilih namaku sebagai salah seorang pemenang.

Inilah surat tuntutan hadiahnya. Kali ni tak sempat simpan lampiran. Aku snap picca je sebab nak cepat gerak tadi. Al maklum hari ni hari jem Kuala Lumpur sempena sambutan Hari Wilayah nanti.

Alhamdulillah kali ni menang hadiah untuk bulan September 2010. Kerana pengumuman pemenang bulan september takde senarai pemenang contest Liese ni, maka aku pun tak tahu sebenarnya aku ada masuk dan menang contest ni :D

Hadiahnya set penjagaan rambut jenama Liese bernilai RM100! Dari kiri: Hair Cocktail, Designing Jelly dan Bubble Hair Color. Part besh tu sebab dapat akler PINK! Walla...!


Happy jugak sebab aku tak pernah mencuba produk Liese ni. Tapi rahsianya... seumur hidup ini, aku tak pernah warnakan rambut. Jadi aku rasa, hadiah ni mungkin tak sesuai untuk aku. Nak bagi kat my mak la. Boleh cover jemaah uban atas kepala dia! hahahha... Tobat mak aku ngamuk dengar saranan aku tu hohoho...

Sementara nak tunggu lif turun, bergambar depan pejabat ACP magazine. Menjakunkan diriku! hohoho... Shenyummmmm... bak kata Damia :D

9 comments:

Mama Zharfan said...

congrats wan :)

SyUhAdA said...

thniah akak~

Adil said...

Tahniah ;D

mofaizmz said...

uii.. rajin masuk contest, dan menang lagi :)

Wansteddy Tales said...

Mama Zharfan ~ trimas k.suziey :)

Wansteddy Tales said...

Syuhada ~ Trimas Syu ;)

Wansteddy Tales said...

Trimas Adil :D

Wansteddy Tales said...

mofaizm ~ rajin tu xrajin sngt la faiz. ikut musim jugak. dtg musim xde mood, xde fulus,xde masa (sbb bz) habuk pun tarak! hahahha

tiefazatie said...

wah..tahniah sis!
bestnye..sis menang ratus2 nie!hhihi