Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Friday, January 28, 2011

Won Dora 10th Anniversary Contest!

Hadiah Liese tadi warm up kisah pasal hadiah. Yang ini barulah menghangatkan hariku pada hari ini... Shenyummmm... bak kata Damia :D

Alhamdulillah pada Rabu lepas terima email dari wakil Toy's R us berkenaan kemenangan sempena sertai  Dora 10th Anniversary Contest. Sebenarnya ketika mula-mula sertai contest ni aku tak pasti apa hadiahnya. Kenangkan Damia sukakan watak Dora ni, aku joinlah jugak. Contest ni base on lucky draw ye kawan-kawan. Aku pertaruhkan 3 borang, alhamdulillah lekat dua penyertaan...

Bersama wakil penganjur. Semua wakil penganjur (3 orang) ramah mesra orangnya. Kebetulan pula hanya kami yang hadir ketika nak collect hadiah tu, memang dorang layan kami dengan penuh mesra. Happy sangatlah walaupun penat sikit sebab nak collect hadiahnya jauh nun di Subang Jaya :)

Hadiahnya yang sangat besh.... Voucher Toy R Us sebanyak RM400 keseluruhannya... Alhamdulillah... Rezeki untuk Damia. Akhirnya bakal terlaksana juga impian aku nak belikan patung mainan Baby Alive untuk Damia. Sebab Damia memang akan aim Baby Alive tiap kali singgah bawa damia ke Toy R Us ni :)



HASBRO BABY ALIVE PLAY WITH ME PAIGE 19321
Contoh Baby Alive kat pasaran. Tak pasti nak belikan yang mana satu. Biarlah budak kecik tu yang pilih sendiri. Hadiah untuk dia juga, kan ;)

17 comments:

kakyong said...

bertuah nya damia... Pilih damia jgn tak pilih.. rambang mata nanti ko nak... heheheh.. mujur la sorang...

Wansteddy Tales said...

kak yong ~ trimas auntie (wakilkan damia :) itulah... blm masa yg sesuai tmbh adik2 dia k.yong :)

Mama Zharfan said...

sgt lumayan tu wan!congrats yer :) and sgt lucky!! sbb susah gak nak menang jenis2 yg lucky draw based ni, unless tak ramai yg join lah :)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

ni contest isi borang ke atau yang lukis2 wan

nurulazham said...

sangat beshnye!!!
kak wan ni mmg lucky jek memanjang!

Wansteddy Tales said...

mama zharfan ~ trimas k.suziey... setakat ni wan pn bknlah menang bnyk pn dgn lucky draw. nasip2 je. tp utk CLD selalunya wan sertakan dgn trick ;)

Wansteddy Tales said...

Anje ~ beli buku citer Dora dan isi form anje :)

Wansteddy Tales said...

NurulAzham ~ Alhamdulillah... akak ni kalau pasal contest ada musim. ada musim menang sekaligus dtg. ada musim xmenang habuk pn tarak hahaha agaknya kena ikut feng shui kot kalau nk join contest. tgk tarikh yg sesuai hntr borang hahaha

mamaqari said...

wan share la cara2 nk menang contest..hehehe

Wansteddy Tales said...

mamaQari ~ wan pn bknlah pakar mama, cuma tips pntg nk join CLD, jgn hntr borang lmbt atau terlalu cepat sedang2 je, selalu wan buat gitu, insya'allah berjaya juga. nasip jugakla tu :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

bestttttttttttttttttttt..moga terus murah rezeki

CaDLyNN said...

congrats..seronokla damia ye

tiefazatie said...

wah...best la sis!tahniah!masyuk nie!

ibu_Arifa said...

syoknyer..banyak tu boleh beli dgn voucher RN400 tu..alhamdulillah.. murah rezeki kak wan.

Ezay Hadry said...

gratz kak!! menang lagi.hehe

AyuArjuna BiGoshh said...

sgt besh........dah lama tak mng vou toy'rus

EDEN said...

SALAM,
SAYA TTARIK DGN GAMBAR DI ATAS.
X SILAP SAYA...YG LELAKI TU ADALAH
KAWAN SAYA SEMASA DI UITM..SAMA2 BLAJAR COZ GRAFIK...