Nuffnang

Tuesday, February 8, 2011

Pengembaraan Upin & Ipin bersama HUGGIES contest WINNER

Keputusan peraduan  Pengembaraan Upin & Ipin bersama HUGGIES telah diumumkan melalui laman rasmi Huggies! Kepada yang berjaya diucapkan sekalung Tahniah! My besh Geng comper pun menang tau! Sungguh teruja aku mendengarnya. Sangat Beshhhh!


Kata-kata dari pihak penganjur: 

Thank you for participating in 'Peraduan Pengembaraan Upin & Ipin bersama HUGGIES'.
We have selected the following winners, who will be contacted by phone and email. If your name is listed below and you have yet to be contacted by 14th February 2011, please contact us by 20th February 2011 to seal your win!
 
If there is still no response by the deadline given, the win is automatically voided and no prize will be awarded.
 
 
Sayangnya aku tak boleh sertai contest ni. Memang Damia tak  boleh nak guna pakai lampin pakai buang yang lain selain Mamypoko. Nanti jadi rashes sebab eczemanya. Tapi takpe, kalau  aku tak boleh join contest Huggies... aku bagi sokongan padu kat geng-geng comper yang sertai sebarang contest. Caiyo! Caiyo!

4 comments:

Mama Zharfan said...

mampy poko pun ada contest besh kan now--cash prizes tu...kalau me kat Msia--me WAJIB join contest mamy poko sbb my kids memang pakai MP, gilir2 dgn huggies :)

Wansteddy Tales said...

Mama Zharfan ~ haah, wan pn tau dr kawan comper juga :) mmg ada plan nk join. tp xpasti mamypoko ni base high purchase @ lucky draw je

NurEz Umyra said...

alhamdulillah saya salah sorang pemenang utama..

Wansteddy Tales said...

Tahniah nurez! Rezeki besar tu :D