Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Thursday, February 10, 2011

Perempuan ~ Projek UiTM 2001

Jumpa satu lagi. Sekali sekala paparkan hasil lukisan tangan apa salahnya kan... Lukisan ni gunakan pensil biasa je. Tak guna pensil drawing pun sebab aku jenis selesa dengan satu-satu jenis tool. Kalau dapat lukis dengan pensil tekan pun, jalan jeeee....! Perempuan ini  dilukis pada tahun 2001. Ada banyak lukisan lagi, nanti aku kongsikan dalam blog di masa akan datang.

Sebenarnya ada lukisan vector pertama aku hasilkan dulu. Karektor Erra Fazira tahun 2000, projek bawah pensyarah, Encik Rafuzan. Tapi sebab virus, komputer kena format, file tu hilang camtu je. Kalau Encik Rafuzan simpan lagi CD projek aku tu, adalah masterpiece aku lagi. Kalau dah hilang tu... hilang teruslah jawabnya huhu.... 

Tahun 2001, major project, aku jadikan Siti Nurhaliza sebagai model AROMA Enterprise. kekekke... Ada masa nanti aku godek-godek cari file-file lama okey? Orait....

4 comments:

Emila Yusof said...

Wan, sini ada contest: http://pondokkecilku-ibu.blogspot.com/2011/02/mummy-nak-kasi-gift-lagi.html

Just curious if the blogger has ask for permission to use your lucky draw picture. I think she is copying your blog header as well, yang bersila seluar jean and baju pink diatas.

Just to let you know.

cikceriacorner said...

wow wan..simpan lagi drawing ni...

akaknye.ntah mana2 ntah..heheh

Wansteddy Tales said...

Emila Yusof ~ trimas k.emi :)

Wansteddy Tales said...

cikceriacorner ~ simpan kat external je kak! hahaha