Nuffnang

Friday, February 18, 2011

Won Lucky Draw Double A facebook!

Alhamdulillah... ini rezeki terpijak. Aku tak tahu pun ada lucky draw ini. Dalam minggu lepas kawan FB layangkan mesej kemenangan ini. Sungguh aku teruja sebab sekitar bulan satu dan dua menang hadiah kecil-kecilan saja. Masuk saja mesej dari kawan ni, alhamdulillah... beberapa kemenangan menyusul. Dan kebanyakkannya base Lucky Draw dalam facebook yang aku tak tahu pun aku join. Teruk sungguh kan... hehe...

Semalam selamat terima kiriman barang dari Double A. Sungguh besh tau! Pen hijau tu bukan calang-calang pen, siap ada lampu suluh atas kepalanya. Jam keluaran khas Double A dan produk stationary lain berjenama Double A!

Trimas tak terhingga pada penganjur. Dan terima kasih juga pada kawanku itu. Tak sangka, tolong like gambar kawan, aku pun beroleh kemenangan. Mudah-mudahan lekatlah hadiah utuk kawanku itu. amin...

3 comments:

iManAzRaf said...

wow!! sonok gile.. hehe.. best2.. tahniah..

AyuArjuna BiGoshh said...

beshhhhhh...lucky lah wan ni

mummymer said...

wah, ur lucky day is here!!