Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Saturday, March 12, 2011

4 tix KL Bird Park dari KayRel!

Alhamdulillah... Hadiah ini diberikan oleh kenalan forum, Kay. Mula tu blur jugak. Bila masa la aku join contest dengan hadiah KL Bird Park ni kan. Sebab Kay tak tulis sebarang nota. Sarat kepala aku fikirkan dari mana agaknya aku join contest dengan hadiah ni. Besh tu! 


2 tiket dewasa dan 2 tiket kanak-kanak melawat Taman Burung Kuala Lumpur. Termasuk voucher RM10 untuk Hornbill Restoran & Kafe. Aku ni nama je tinggal dan kerja di Kuala Lumpur. Seumur hidup ini, belum pernah lagi melawat taman burung ni. Insya'allah berbekalkan hadiah dari Kay ni, dapatlah bawa Damia melawat taman burung KL nanti. Beshhhh...

Ini hadiah kedua dari Kay. Pertama kali Kay hadiahkan set penjagaan muka Clinelle sempena hari lahir aku yang lalu. Ada aku tulis kisahnya dalam entry Clinelle Hadiah dari Kawan. Semoga murah rezeki untuk Kay dan keluarga selalu! Amin...

Sekali lagi, trimas Kay!

8 comments:

BIONIC WOMEN said...

Wahhh..best ler Wan..
kalau xnak gi jual kat kita tau..hehe

Mama Zharfan said...

beshh tu
me last sekali pegi tmn burung KL tu masa me sek menengah ie rombongan sek melawat KL --dh 20 thn lebih kot heheh

Wansteddy Tales said...

BIONIC WOMEN ~ahahaha... insya'allah. wan pn kalau org xbg tix free, smpai tua xpergi taman burung ni gamaknya. bkn xnk pg, tak terfikir nk pg. nnt klu dah kena pindah jauh2 baru terfikir nk pg kot huhu

Wansteddy Tales said...

Mama Zharfan ~ wa... nostalgia lama tu. skrg agaknya dah bnyk improve tmn burung tu. balik mesia nnt leh la bw anak2 melawat KL bird park ^^

Wan_hazel said...

waa..murahnye rezki kak wan..hari2 ade je kan..ehehehe..

karipapsayur said...

wah, ini beest! mahal taau nk masuk taman burung. RM40/tickt kan?

Wansteddy Tales said...

Wan_hazel ~ wan, update yg diterima sekitar minggu lepas. akk mmg jenis tulis 1 hadiah 1 entry. hargai penganjur sambil promosikan dorg juga ;)

Wansteddy Tales said...

karipapsayur ~ haah, happy wan terima gift ni. sbb mmg salu lalu jalan ke KL bird park tu, tp nk singgah masuk xpernah. Beshhh :D