Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Tuesday, March 29, 2011

Hoodwinked Too! Hood VS. Evil Colouring Contest!

Sekarang ni banyak jalan cerita filem Red Riding Hood yang kena twist! Terbaru dengan tajuk Hoodwinked Too! Hood VS. Evil. Topik citer ni mengisahkan Red Riding Hood yang kena training masuk kumpulan Sister Hood. Semuanya gara-gara misteri kehilangan Hansel and Gretel. Nak tahu lebih lanjut, boleh saksikan trailer dia kat sini. 


Perkara yang menarik aku nak kongsikan kat sini pasal CONTEST! Ha... meh ajak anak-anak anda asah bakat mewarna sempena contest Hoodwinked Too! Hood VS. Evi! Hadiahnya superb besh RM 19,000 keseluruhannya untuk dirembat! Terhad kepada 50 penyertaan bagi setiap kategori.

Kategori pertama untuk kanak-kanak berusia 3 - 6 tahun

Kategori kedua untuk kanak-kanak 7 - 12 tahun

Hadiahnya besh-besh belaka. Aku malas nak taip semula. Cuba baca kat borang seperti lampiran di atas yeh. Ikutkan Damia dah boleh join, sebab baru je lepas sambut hari jadinya yang ke 3 tahun 24 mac lepas. 

Tapi... buat masa sekarang. Skill mewarna Damia masih gunakan skim 1 warna dalam satu-satu masa. Lebih dari tu. Aku suruh warna baju, dia hentam lukis stroke lain. Lebih advance daripada yang sepatutnya! hahhaha.... Jadinya, aku akan beri masa tahun-tahun ke depan untuk Damia cuba nasip. Training mewarna dulu mulai tahun ni okey! hohoho...

2 comments:

Mama Zharfan said...

ur daughter mesti ada gen u terer melukis heheh

Wansteddy Tales said...

Dia sangat suka melukis. Tapi langsung xnak ikut arahan. Sukahati dia je bikin stroke design sendiri hahaha