Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Tuesday, March 29, 2011

Hadiah untuk Damia dari Auntie Nurull!

Masuk pejabat saja aku dikejutkan dengan bungkusan paper bag polkadot. Damia dapat hadiah dari Auntie Nuyu! Bagi pihak Damia, aku sampaikan ucapan "Trimas Auntie Comel...."

Kerana polkadot itu seksi di mata aku. Maka aku teruja nak buka. Tak baca lagi tag nama kat depan tu, sebab aku ingatkan design paperbag tu. Sekali bila buka isi kandungannya... Walla! Sebuah kebaya hijau lumut yang seksi untuk Damia! hohoho.... Damia ada kebaya yang hampir sama berwarna peach. Maka aku dah dapat agak betapa seksinya kebaya ini.

Aku suka tenunan kat kebaya ni. Kombinasi merah hijau ni memang menangkap mata. Setahu aku Nurul menang suka hitam merah selain pink. Agaknya kalau ada kebaya hitam mesti dia amik yang itu dulu hohoho... Trimas banyak Nurul. Tersentuh hati aku bila Damia diberi hadiah begini. Memang BESH!

8 comments:

Memo_Hazel said...

wahhh!!! best nyer damiaa. dapat baju kebaya lak tuh.

@e_da said...

canteknyaaaaaaaaa.... nanti damia pakai tunjuk gambar yea.. bertuah damia

yantz-yeem said...

damia leh jadik kembar dini...dini pun dpt adiha kebaya dari anty nuyuiiiii gaks...hahahaha...comei kan???x sabo nak bg dini pakai nih...

Intan said...

Santek nya!!! Cepat2 lah wan snap gambor damia pakai kebaya cekci tu :D

Wansteddy Tales said...

memo hazel ~ comel kan. akak pun teruja dgn patern designnya ^^

Wansteddy Tales said...

eda ~ Trimas ^^ Cute sngt kan :D

Wansteddy Tales said...

Yantzyeem ~ ic... leh la pakaikan sekali bila gathering nnt hohoho

Wansteddy Tales said...

Intan ~ ahahaha... insya'allah dalam masa terdekat wan amik picca Damia berkebaya cekci itew ^^