Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Friday, March 4, 2011

Pic Profile Nuffnang

Tukar picca profile kat Nuffnang. Lebih ayu dolly design dari tepek muka sendiri! hahahha... Kerana aku tidak mahu terlalu transparent. Dan tak suka juga pendedahan. Maka terhasillah dolly tersebut. Malas giler nak buat baru. Recycle saja design sedia ada. Aku memang macam tu. Kalau untuk diri sendiri macam nak tak nak je design. hohoho... 


Kuning itu simbol bagi kejayaan. Harap-harap dengan keceriaan warna kuning, pendapatan Nuffnang aku lebih berganda pada tahun ini. Setakat ini dah cecah RM100 lebih. Tapi aku tamak. Aku nak kumpul dulu jadi timbunan duit, barulah nak cash out. Sesungguhnya aku segan nak cash out barang RM100 sahaja. Tak besh! hahhaha.... Bila la nak tambah lagi satu angka kosong belakang RM100 tu ya... 

Blogwalking pun malas, menulis entry pun sering tergendala, promosi pun takde, jangan mimpi la Cik Wan nak kaya begitu.... Kata diriku di sisi yang satu lagi! kehkehkeh... Mengaku dengan penuh kejujuran :P

10 comments:

zahidah dihaz said...

comel pic tu kak...

New Entry: [Gambar] SNSD a.k.a Girl Generation di Bako

CaDLyNN said...

tomey

Mama Zharfan said...

Rm100 tu dh boleh cash out hehhe comel dolly tu :)

Wansteddy Tales said...

zahidah dihaz ~ trimas dik ^^

Wansteddy Tales said...

Cadlynn ~ trimas Lynn ^^

Wansteddy Tales said...

Mama Zharfan ~ status tamak, nk kumpul lagi haha

Momma Mia said...

wah mata bling bling gitu...
fuh fuh fuh.. kasi masyuk sket

Wansteddy Tales said...

Momma mia ~ trimas Alin ku sayang... teringin nak cash out 3 angka gitew... mimpi je la keh3...

CatlinaFly said...

comel!:)

Intan said...

Insya'Allah Wan...one day nanti angka tu bakal menjadi 1000!

Ur blog sekarang nie pon ramai dah follower tak possible tau dear ;)

Apa pon dolly tu comei sekali :D