Nuffnang

Friday, March 4, 2011

Senarai peserta Make Up Ur Entry Contest

Berikut adalah senarai peserta Make Up Ur Entry Contes. Jika ada senarai yang tidak lengkap, atau nama yang tercicir, harap maklumkan pada Wan segera yeh. Mungkin terlepas pandang. Bukan sengaja dikeluarkan dari senarai :)
 
 aein 
 faLiaa 
 Huda 
  deqlis
 Nia 
 
Rancangan awal, Wan nak umumkan nama pemenang selewat-lewatnya pada hari ahad ini. Bagaimanapun, kerana sambutan yang mengalakkan. Bilangan entry pun banyak. Wan putuskan untuk beri lebih perhatian pada contest ini. Wan nak baca betul-betul dan hayati setiap entry supaya dapat berikan keputusan yang seadil-adilnya. 
 
Kepada semua peserta, harap bersabar. Keputusan pasti akan dimaklumkan. Jangan dikhuatiri berkenaan hadiah. Semua dah sedia ada. Tinggal nak dapatkan alamat pemenang dan pos. Siap. Selepas pengumuman diadakan. Wan akan jelajah kembali setiap blog pemenang. Wan akan maklumkan terus di blog masing-masing dan beri masa pada kalian menyerahkan butir terperinci untuk proses kiriman hadiah. Lepas tu... walla! nantikan saja hadiahnya :D

Selamat Berjaya kepada semua. Hari ini sessi membaca entry contest ini, disambung... ^^
 
 

9 comments:

aLeen aVriL said...

ya allah ramai nya...rasa mcm tipis sgt peluang nak menang haaa...


huhuhuhuhu

Wansteddy Tales said...

Hi Aleen... Dun wuri, Wan dan Yantz akan judge berdasarkan nilai kreatif. Dan kami akan minta pendapat para pemikir kreatif juga untuk contest ni. masih dalam proses baca setiap entry. Siap print out lagi! hahah... Good luck ya Aleen :)

Mama Zharfan said...

wohoo siap print out tu:)
ada rezeki tak ke mana :)

happy judging yer wan!!

me still owe u psl ur query on copyright-me akan tanya my prof kat msia in person --sbb dia sgt2 expert :) jgn marah yer sbb wan kena tunggu lama..

aima in luv said...

hye kak wan... enjoy ur judge okey..

Wansteddy Tales said...

mama zharfan ~ print out, lebih mudah nak baca dan teliti. Wan kalau hadap PC, kerja lain xjalan. good luck yeh ^^

Wansteddy Tales said...

aima in luv ~ thanx dik. weekend ni akk akan isi masa dgn membaca :)

aLeen aVriL said...

bagus tuh akak...membaca amaln yg mulia tuh.....ajaj damia baca sekali...ekekeekek

.::AdNiSya3108::. said...

Wahhh tak sabaqnya walaupun asa mcm tade harapan coz ramai yang hebat2...
Pape pun good luck utk semua..
Dan awalnya ucap tahniah pada sapa yg bakal jadi pemenang contest nihhh..

.::AdNiSya3108::. said...

Wahhh tak sabaqnya walaupun asa mcm tade harapan coz ramai yang hebat2...
Pape pun good luck utk semua..
Dan awalnya ucap tahniah pada sapa yg bakal jadi pemenang contest nihhh..