Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Tuesday, March 8, 2011

WINNER Make Up Ur Entry Contest!

Entry ini adalah penutup berkenaan Make Up Ur Entry Contest. Keputusan dibuat berdasarkan faktor kreatif. Markah kreatif berdasarkan hasil persembahan unik, daya usaha, karangan yang baik dan menepati semua syarat yang disenaraikan. 

Wan telah dapatkan tiga pandangan dari juri umum. Rata-ratanya bukan blogger. Tidak mengenali setiap penulis entry contest ini, kerana Wan dah siap cetak dan kepilkan mengikut karangan masing-masing tanpa nama tiap peserta. Kami telah mencapai kata sepakat, dan keputusan adalah muktamad.

 Jemput klik link berikut untuk baca karangan pemenang :D

 
Hadiah Utama:
Sessi pengambaran percuma selama 1jam bersama Yantz-Yeem
Pop Up Illustrated book
Kotak barang kemas kaler PINK
 
Pemenangnya:
Nia 

 
  4 hadiah saguhati:
Pop Up Illustrated book  
Kotak barang kemas kaler PINK
 
Pemenangnya:
 
  
Hadiah penghargaan:
Kotak barang kemas kaler PINK
 
Pemenangnya:
 
Tahniah kepada semua pemenang!
 
Wan akan blogwalking setiap blog pemenang. Maklumkan melalui blog dan email. Harap-harap dapatlah maklumbalas dari pada pemenang segera yeh. Para pemenang dikehendaki email pada Wan maklumat penting. Alamat surat menyurat: dalam Malaysia sahaja :) dan nombor untuk dihubungi. Sila email pada Wan di sini: washifalo@yahoo.com. Trimas!
 
Semua peserta dah lakukan yang terbaik. Dan Wan sangat-sangat terhibur membaca tiap karangan. Jujurnya Wan khatam 3 kali tiap entry. Dan Wan hargai karangan yang direka khas untuk contest ini. Pada yang tidak berjaya, jangan sedih dan kecewa. Cuba lagi di lain contest anjuran Wan yeh. Mana tahu pertama kali mencuba boleh dapatkan tips karangan yang lebih superb lagi akan datang. Teruskan semangat sertai semua jenis contest! 

20 comments:

Memo_Hazel said...

wah. wan hazel memang la. (;

Izzatul Iman said...

tahniah pada yang menang... me memang tak kreatif bab tulis2 ni...

memeriahkan saja...

Wansteddy Tales said...

Memo Hazel ~ Ya, tahniah untuk Wan ^^

Wansteddy Tales said...

Izzatul Iman ~ Wan terhibur baca semua entry. Entry Izzatul pun antara pilihan fav Wan. Sebab perincian jujur tu Wan suka. Takpe, next time kalau ada rezki Wan kan anjur contest dengan extra hadiah. Insya'allah.. kalau murah rezeki ^^

my shaizhar blog contest said...

Tahniah kepada semua pemenang terutama Deqlis dan yg lain2 juga la.

jom joint lucky follower's di blog saya
(sempat lagi nak promosi) he he he

Mama Zharfan said...

congrats to nia and all winners :)

tq sbb sudi gak bagi conso :)

Mama Zharfan said...

me nak kena email my address ke? kot2 wan still simpan my address heheh

ha, me bagi kat sini ajer lah,tak pyh publish

Suzi Fadhilah Ismail
1542 Kg Padang Kala
16400 Melor
Kota Bharu
Kelantan

012-9512755

aLeen aVriL said...

memo hazel adik badik ke gn wan hazel..


huhuhuhu...sedih kita xmenang..

memang menarik pon entri pemenang....

mang patot menang pon...


byk lg perlu baiki untuk msok kontes..huhhuhuhu

neway tengs kak sbb anjurkan kontes nih

Cik Puan Nurul said...

huhu tahniah semua me nak join aritu tp xpunyai masa nak wat entri edit2 kreatif padahal umah dan workplace/workshop tecikcraft sendiri pinky hehehe..mst fenin wan kan nak pilih tgk semuanya kreatif2 bg sy(berdasarkan pengalaman sendiri penah anjur con.n GA)ckp sekadar entri tu pendek tp padat,smp maksudnye plg xberapa gemar kalau copycat or ade ayat2 bodekk hurmmm..

Salina@IbuAqil said...

Tahniah pada pemenang..
Diowang mmg kreatif..
Sweet je entrynya..

deqlis said...

syukran! thanks Wan..suka sangat hadiah tue:-)

deqlis dah wat entri khas.meh jengah
semua..
http://ellismelia.blogspot.com/2011/03/rezeki-kemenangan-kedua-hari.html

thanks..:-)

p/S: thanks shaizhar... sokongan kawan2x amat dihargai....:-)

faLiaa said...

Terima kasih..sbb memilih saya jd salah seorang pemenang..mmg x sangka pun bleh menang dlm kalangan peserta2 yg mmg kretif ni..Tahniah suma :)

Nia said...

Alhamdulillah, terima kasih Wan.
dan semestinya tahniah untuk semua pemenang (esp Mama Zharfan & deqlis) dan peserta lain..entry korang semua pun sgt best!

Wansteddy Tales said...

Tahniah pada semua pemenang. maaf xdpt komen balas satu persatu. esok wan ada masa wan kembali singgah entry ni dan komen balas yeh..

Wan_hazel said...

kak wan..tengs taw..ade gak masuk nama wan dlm peserta hadiah saguhati tu...waaa...best nye dapat adiah tu...tengs kak..leh kasi kat mama wan nie..hehhee..wan akan emailkan alamatn hp no kat mail akak k..tengs..n taniah wat pemenang utama

Intan said...

Tahniah pada semua pemenang!

Wee wittt...mama zharfan pon menang lagi...murah betul rezeki dia :D

Lelord said...

tahniah tuk semua

Ezay Hadry said...

gratz tuk pemenang..

yantz-yeem said...

tahniah pada smue pemenang...wahh lmbt toi aku wish yea hahahaha

najihah sahami said...

wa..thniah pada yang mng..kotak pink tu mmg kiut laaa