Nuffnang

Kisah terkini Wansteddy's

Monday, March 21, 2011

Won LAURIER PROMOTION!

Alhamdulillah baru-baru ni menang hadiah produk Laurier bernilai RM151.40! Terima kasih pada penganjur, Blu Inc. Pada mulanya tak pasti contest Laurier ni dapat hadiah apa. Tapi lepas hubby redeem jumaat lepas.... Nah! Setambun bungkusan Laurier di tangan. 
1 plastik beg besar hubby bimbit serah kat aku. Ketawa juga aku membayangkan muka hubby masa redeem hadiah tu. Siap ada pak guard tegur hubby lagi hohoho.... Hubby cakap nak redeem hadiah kat Blu Inc sekarang dah senang sikit. Berkawan dengan Pak Guard. Bolehlah celah masuk sekejap. Adalah kawan yang boleh tengok-tengokkan kereta sekejap kan. Terima kasih sekali lagi pada Blu Inc.
Masalahnya tengah pening tengok koleksi pad kat rumah ni. Yang sedia ada sempena join contest dulu pun banyak lagi. hehe...

22 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

wohooo menambah stok bulanan2...heheheh

Memo_Hazel said...

kongsi dengan memo jugak kak Wan. tahniah!

Wansteddy Tales said...

AyuArjuna BiGoshh ~ hohoho... xpayah beli dah utk 3, 4 bulan ni ^^

Wansteddy Tales said...

Memo_Hazel ~ boleh juga tu hehe ^^

Nia said...

uiii..tu dia..lama bleh tahan tu..hehe

Mama Zharfan said...

jimat bajet beli pad tu hehheeh

Ema said...

niaga pun boleh ni .... ha ha ha

Wansteddy Tales said...

Nia ~ bwaahhaha... gitulah nampaknya. wan bajet nk wat mini giveaway la kot. xberani la nk simpan lama2. kot xlebih expired. lg pn lebih besh berkongsi ^^

Wansteddy Tales said...

mama zharfan ~ hahahah... gitulah sejak 2menjak ni ^^'

Wansteddy Tales said...

Ema ~ hahah... aku jual sebungkus RM1, tak berbaloi la pulak. Ada masa aku wat mini GA la utk follower perempuan saja. sama2 merasa ^^

Memo_Hazel said...

jangan lupa pembahagian untok memo yer kak. :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

jangans impan lama2 nanti ada ulat hehe

yantz-yeem said...

jual je hahahaha...aku nya kotex pun berlmbak kat umh x pakai...apa kan daya tetiba terpeknen camno tu???

Wansteddy Tales said...

Memo_Hazel ~ ahahha... insya'allah ^^

Wansteddy Tales said...

Ila ~ alamak! mmg kena cepat2 buat mini GA tu ahahaha

Wansteddy Tales said...

yantz-yeem ~ rejeki utk ko thn ni ^^ aku dpt agaklah. kalau aku jual kat korang pn confirm nk 95% diskaun betul tak? ahhahaha

MRS. K said...

buat GA pad!

Adyshariz said...

murah rezeki ko wan..jimat belanja..pad pon dh mahal tau skrg..hehe

nak satu bole..

Em's Family said...

I like i like this kind of hadiah !!

Wansteddy Tales said...

MRS. K ~ insya'allah ^^

Wansteddy Tales said...

Adyshariz ~ hahha... betul2 gak tu. nk beli yg besh sikit duit pn mengalir bnyk sikit aahahaha...

Wansteddy Tales said...

Em's Family ~ hahah... insya'allah wan kim satu utk Mira ^^